eugenivy_reserv-DI8RBoqcINo-unsplash
V zraku · astrologija

Britanska astrologinja Carolyne Faulkner je razkrila, kateri dan bo v letu 2020 najboljši za poroko.

“Ta dan bo poln čustvene stabilnosti, povezanosti in odgovornosti. Dan, ko bodo Saturn, Jupiter, Pluton, Mars in Luna v znamenju vodnarja. Takšna kombinacija se je nazadnje zgodila v 60. letih prejšnjega stoletja, v desetletju ljubezni,” pravi astrologinja.

Številni izberejo datum poroke na podlagi simbolike številk. Srečnih številk. Številk, ki jim nekaj pomenijo. Izogibajo se predvsem številke 13, zaradi vraževernosti. “Astrologija se proučuje in interpretira že vrsto stoletij. V zadnjih letih so mladi začeli kazati čedalje večje zanimanje za zvezde in njihov vpliv. V letu 2020 so opazili datum, ki vsebuje več dvojk, in zanimalo jih je, ali ima to kakšen numerološki pomen,” piše Faulknerjeva.

In usodni datum je 20. 2. 2020!

Zanimiva sta tako astrološki kot numerološki vidik tega datuma, saj v numerologiji številka 2 označuje stoično in močno žensko, ki z milostjo skloni glavo, a jo vseeno odlikujeta neverjetna odločnost in moč. V astrologiji številka 2 označuje hišo bika, ki pa mu vlada Venera, boginja lepote in ljubezni. Ta predstavlja potrpežljivost, vztrajnost in predanost, kar so značilnosti, potrebne za skupnost, kot je zakon. Leto 2020 bo na splošno srečno obdobje za sklepanje trajnih zvez.

No, naj bo to namig, da zasnubite svojega partnerja! Ker je leto 2020 prestopno, lahko po tradiciji zasnubijo tudi ženske! Pari, ki se bodo poročili 20. februarja 2020, gotovo ne bodo nikoli pozabili na obletnico poroke, njihova sreča pa bo neizmerna! Naj traja.


shutterstock_1469282462 5 astroloških znamenj, ki oprostijo, a nikoli ne pozabijo! apostolos-vamvouras-dgs7oKQvdfQ-unsplash To je ena najzanimivejših žensk horoskopa: stroga, strastna in pravična! shutterstock_627168494 Horoskop sreče: tem znamenjem leto 2020 ne bo naklonjeno! freestocks-org-PwRpcm6hEDY-unsplash Nova ljubezen trka na vaša vrata: 3 astrološka znamenja, ki se bodo v 2020 zaljubila · ·