Astronaut Aptitude Test: ta TEST ti pove, ali bi lahko postal astronavt
V zraku · buzz buzz

Na spletu se je ob 50. obletnici prvega človeškega pristanka na Luni pojavil kviz, ki vam bo dal odgovor na vprašanje, ali ste primerni za astronavta. Si ga upate rešiti?

Astronaut Aptitude Test je nadvse zanimiv test, sestavljen iz 15 vprašanj – slednja temeljijo na zahtevah, ki jih ima NASA za kandidate, ki se želijo preizkusiti kot astronavti. Glede na to, da je ameriška vesoljska agencija v svoje vrste od leta 1959 sprejela le 338 astronavtov, nam ni potrebno posebej poudarjati, da ima visoke kriterije.
In tudi ta test predstavlja težek zalogaj!

Vprašanja se osredotočajo na fizično pripravljenost, prostorsko vizualizacijo, znanje o vesolju, izobrazbo, razumevanje abstraktnih konceptov, inteligenco in osebnost. Po opravljenem testu boste prejeli oceno za vaše sposobnosti v vsakem od naštetih področjih, kar vam bo omogočilo, da boste v prihodnosti okrepili svoje šibke točke.

Test ob vprašanjih postreže tudi z zanimivi dejstvi o vesolju. Ali ste vedeli, da so astronavti po vrnitvi na Zemljo zaradi gravitacije do kar 5 centimetrov višji kot pred odhodom na pot?

V letu 2017 je na Nasin naslov prispelo kar 18.300 prijav, v usposabljanje pa je sprejela le 12 kandidatov. Če menite, da imate vse, kar mora imeti dober astronavt, ne oklevajte in varno izpolnite kviz na TEJ POVEZAVI.

carly-rae-hobbins-zNHOIzjJiyA-unsplash Njihova ljubezen je večna: 3 astrološki pari, ki se bodo skupaj postarali matt-damon-good-will-hunting Zaslužite si VELIKO več: zapis za tiste, ki nimate radi sami SEBE "Najprej zadovoljite sebe, šele nato moške": zgovorni citati Irine Shayk “Najprej zadovoljite sebe, šele nato moške”: zgovorni citati Irine Shayk Vsako astrološko znamenje ga čuti: zaradi tega te je STRAH ljubezni Vsako astrološko znamenje ga čuti: zaradi tega te je STRAH ljubezni ·