Audi RS 7 Sportback
Utrip mesta · mobilno

Pred odprtjem frankfurtskega avtomobilskega salona IAA je Audi predstavil svoj novi RS7 Sportback. Z neverjetnimi 591 konjskimi močmi in 800 Nm navora je najmogočnejši standardni RS7 Sportback do danes.

Njegova moč izhaja iz turbo 8-valjnika s hibridnim pogonom, ki novega RS7 Sportback požene do 100 kilometrov na uro v 3,6 sekunde. Medtem ko je pri “standardnem” RS7 Sportback končna hitrost omejena na 250 km/h, pa lahko le to z paketom dynamic povečate na 280 km/h ali pa z paketom dynamic plus na 304 km/h.

Novega RS7 Sportback ne bo težko ločiti od navadnega A7, saj je ima precej RS lepotnih dodatkov, hkrati pa je kar 40 milimetrov širši in sedi 20 milimetrov bližje k cesti. Športna tema pa se seveda nadaljuje tudi v notranjosti. Na voljo bo 13 različnih barv, od tega 2 ki sta na voljo samo pri RS modelih (Nardo siva in Sebring črna). RS7 se tako pridružuje z odličnostjo najbližjima tekmecema; BMW M8 Gran Coupe in Mercedes-AMG GT 4-door. Je potrebno priznati, da gre za eno najbolj seksi nemško trojico zveri!

Galerija slik: Audi RS7 Sportback

Audi RS7 Sportback Odpri galerijo

Video dodatek: Audi RS7 Sportback


The new Volkswagen ID.3 To je Volkswagen ID.3, prvi električni ljudski avtomobil! 2020-bmw-m4-edition-m-heritage BMW M4 Edition///M Heritage: posebno strupen BMW M4 GoCycle GXi GoCycle GXi: električno kolo, ki ga zložimo v 10 sekundah The e-Beetle Volkswagen e-Beetle: Volkswagnova klasika je postala električna ·