Balenciaga Arena
Utrip mesta · moda

Modna znamka Balenciaga je ljubiteljem lepega in dragega nedavno ponudila novo modno torbo – Balenciaga Arena. Stane celo premoženje. Tudi vas na nekaj spominja? Videti je namreč povsem enako kot znamenita Ikeina torba Frakta, ki pa je tisočkrat cenejša. Dobesedno!

Tisti, ki imajo več denarja kot pameti, bodo definitivno razmislili o nakupu modne torbe Balenciaga Arena. Zanjo boste morali odšteti kar 2145 ameriških dolarjev (pribl. 2020 evrov).

Če nimate tega denarja, vam predlagamo, da si omislite Ikeino torbo Frakta, ki je zelo podobnega videza in dimenzij. Prav nihče ne bo opazil razlike, pa še vsega 69 evrskih centov boste zapravili. Izjemen prihranek, kajne?

PREBERITE ŠE: Ikeina znamenita torba Frakta ima nov videz

Seveda ni vse tako črno belo. Multifunkcionalna torba z zadrgo Balenciaga Arena vendarle ni iz polipropilena, pač pa kakovostnega usnja. Za ta denar dobite tudi zlati logotip in nekaj priročnih dodatkov v notranjosti za lažje shranjevanje. Pa vendar, mi še vedno navijamo za Frakto, pa vi?

Galerija – tote torba Balenciaga Arena:

Torba Balenciaga ArenaOdpri galerijo
Ray-Ban Meteor Vrnitev kultnih sončnih očal Ray-Ban Meteor Kanye West s kolekcija nakita Yeezy Kanye West še s kolekcijo nakita Yeezy Converse x Neighborhood Coverse All Star – allstarke za motoriste Adidas Knit for You Adidas Knit for You: jopa po meri, ki vam jo sešijejo v nekaj urah · · · · ·