bandi9-odyssey-2
Utrip mesta · mobilno

V delavnici Bandit9 boste našli motorna kolesa, ki lahko svoje mesto najdejo tako v moderni galeriji kot tudi na cesti. Njihova motorna kolesa torej niso le zgolj za občudovanje, ampak imajo tudi povsem uporabniško funkcijo. Njihova najnovejša mojstrovina Bandit9 Oyssey je oblikovana okoli motorja, saj je to vendarle bistveni del motornega kolesa.

Motorni prostor Bandit9 Odysseya obdaja jeklena konstrukcija, v kateri je lahko nameščen 1.400 kubičnih centimetrov velik V-twin motor ali celo elektromotor. Vse informacije, ki jih motorist potrebuje, se s svetlobnimi znaki izrišejo na pokrovu motorja, in ko ga ugasnemo, tudi vsi “kazalniki” izginejo. Izdelali bodo le 9 primerkov tega futuristično oblikovanega motornega kolesa, za katere bo zagotovo veliko zanimanja. V motorno kolo je vloženega veliko truda in prav vse je ročno sestavljeno v končno obliko. Futuristične zadnje luči bodo pustile pečat vsakič, ko ga bomo zagledali na cesti, in ne bomo se čudili, če se bo v prihodnje tudi Bruce Wayne vozil s takim motornim kolesom.

PREBERITE ŠE: BARBARA CUSTOM MOTORCYCLES: FUTURISTIČNI SVET MOTORNIH KOLES

Galerija slik: Bandit9 Odyssey

Bandit9 OdysseyOdpri galerijo

go-fast-camper Go-Fast Campers: ko se pick-up spremeni v mobilno spalnico Land Rover Range Rover Top 10: najdražji SUV-ji 1000-500-citymagazine-cover Kahn Flying Huntsman 6X6: zdaj še s platneno streho McLaren Senna McLaren Senna: superšportnik z legendarnim imenom · · · · ·