Barbie družina se je povečala za tri nove članice z realističnimi proporci
V zraku · buzz buzz

Po desetletja dolgi razpravi o škodljivem, neresničnem tipu telesa punčke Barbie se je Mattel končno odločil, da svojo slovito lutko spremeni. Družina Barbie je tako bogatejša za tri nove tipe telesa: drobcen, visok in z oblinami. Vsaka punčka Barbie je prav tako na voljo v različnih barvah kože in z različnimi stili pričeske.

Po neštetih protestih proti barbikam, psiholoških študijah o morebitni škodi, ki jo lahko lutka povzroči majhnim deklicam in spodbujanju razvoja alternativnih lutk je Mattel končno ukrepal. Tukaj so lutka Barbie z oblinami, drobcena lutka Barbie in visoka lutka Barbie.

PREBERITE ŠE: Tree Change Dolls: punčke, ki so pretirana ličila zamenjala za vsakdanji obraz

Pri Mattelu upajo, da bodo z novimi punčkami Barbie in z njihovimi različnimi oblikami telesa, z različnimi barvami kože in teksturami las končno boljši in predvsem bolj zdrav odraz resničnega sveta.

V fotogaleriji si oglejte punčke Barbie, ki so končno dobile resnična telesa.

Barbie družina se je povečala za tri nove članice z realističnimi proporciOdpri galerijo

Dekle, ki trdi, da je maček ujet v ženskem telesu Resnična Catwoman: dekle, ki trdi, da je mačka Kevin Abosch To je fotografija krompirja, ki je bila prodana za milijon evrov! 10-12-2014-39 Med kandidati prve človeške odprave na Mars polovica žensk Facebook uvaja čustvene simbole Facebook: čustveni simboli kmalu na voljo tudi v Sloveniji ·