Bi imeli lastno igrišče za hokej?
Utrip mesta · arhitektura

Ste bolj za zimske športe? Če je odgovor pritrdilen, potem počasi prihajajo vaši meseci in zagotovo se jih veselite. Naj bodo nabrušene smuči, novi smučarski čevlji ali pa ostre drsalke, nekaj od tega vas najbrž čaka. No, če ste ljubitelj ali ljubiteljica hokeja, je pa tole nekaj za vas.

Tisti, ki radi drsate na ledu, dobro veste, da zna biti včasih prav nevarno, če debelina ledu ni pravšnja.

A zdaj so skrbi odveč, saj si drsališče Ez lahko postavite kar na domačem dvorišču in vam ne bo treba več skrbeti, če sta reka ali jezero dovolj zamrznila. Ez Ice Backyard Rink je pravzaprav ogrodje za drsališče, in ko ga boste v eni uri sestavili skupaj, morate vanj le še natočiti vodo ter počakati, da se spremeni v led. Kupite lahko različne velikosti drsališča, tako da tudi, če imate malo zunanjega prostora, ne skrbite. Najmanjša površina je 4,5 metra × 9 metrov, največja pa kar 30 metrov × 61 metrov.

Drsališče Ez lahko kupite že za 1.500 evrov. Skličite prijatelje za igro hokeja!

Galerija – Bi imeli lastno igrišče za hokej?

Bi imeli lastno igrišče za hokej? Odpri galerijo

Premična vikend hišica Premična vikend hišica Snøhetta: prva podvodna restavracija v Evropi Tako bo videti prva podvodna restavracija v Evropi Aston Martin gradi rezidenco za novodobne Bonde Aston Martin gradi rezidenco za novodobne Bonde Hišice Unyoked Cabins – za popoln odklop Hišice Unyoked Cabins – za popoln odklop