Blackboard-Hero
V zraku · tehnologija · gadgeti

Če potrebujete sodobno orodje ali sredstvo, na katerega bi radi skicirali ali zapisali sveže zamisli, hkrati pa ostali v analognem svetu, je tale napravica kot nalašč za vas. Združuje namreč oba svetova tako digitalnega kot analognega, zato je težko določiti, ali gre za klasično tablico ali ne. No, poglejmo si jo pobliže, pa bomo lahko izvedeli več.

Blackboard Electronic Writing Tool je tablica, ki uporablja tehnologijo Liquid Crystal Paper.

Prav zaradi te tehnologije bo pisanje po 8,5- × 11-palčni površini ustvarjalo občutek, kot da pišete po običajnem papirju. Tablica je opremljena tudi z naborom vnaprej oblikovanih formatov (angl. template) ter pisalom Blackboard Pen. Površina zaslona je polprosojna, kar pomeni, da boste poleg predlaganih formatov za podlago lahko uporabljali tudi katero drugo digitalno napravico, kot je iPad in podobne.

S tehnologijo Exact-Erase boste napake lahko sproti preprosto pobrisali, aplikacija Blackboard pa vam bo ponudila precejšen nabor orodij za urejanje svojih del. Z vklopom funkcije Lock Switch boste varni pred morebitnim neželenim brisanjem vsebine, kar je včasih precej dobrodošlo.

Cena za Blackboard Electronic Writing Tool je 45 evrov.


Samsung-Galaxy-Tab-A-2017-8.0-1-1024x867i Novi Samsung Galaxy Tab A: razveselile se ga bodo družine 37888216482_f471237cde_k Fujifilm Instax Share SP-3: tiskalnik za ljubitelje instantne fotografije 1000-500-citymagazine-cover (2) Sony Xperia Hello: vaš novi hišni ljubljenec cover-samsung-360 Kamera Samsung 360 Round – resna igrača za ljubitelje navidezne resničnosti · · ·