Objektivi Blips
V zraku · tehnologija · gadgeti

Blip so kot papir tenki univerzalni makro in mikro objektivi za pametne telefone. Fotoaparati od prihoda le-teh še nikoli niso bili tako razširjeni, z Blimpsom pa bodo lahko tako zaželeni tudi mikroskopi! Na voljo sta dve različici- makro in mikro- zahvaljujoč obstojnemu lepljivemu traku, pa so objektivi primerni za vse vrste pametnih telefonov in tablic ter vse vrste površin (od stekla do plastike).

Z objektivi Blips, univerzalnimi makro in mikro objektivi za pametne telefone, se nam odpira težko ali celo neviden svet. Če do sedaj z njimi niste mogli posneti makro posnetkov, se to zdaj spreminja. Ampak saj obstajajo posebni objektivi za pametne telefone. Drži. A kot papir tanek Blips je nekaj posebnega, že s svojo tanko formo. Z makro in mikro objektivi, ki so na Kickstarterju na voljo po resnično dostopni ceni (20 evrov), lahko sedaj od blizu fotografirate zelo majhne predmete in razkrijete podrobnosti, ki jih ni mogoče videti s prostim očesom.

PREBERITE ŠE: Momax: univerzalni objektivi za telefon za najboljšo fotografijo

Makro objektiv ima 10-kratno optično povečavo, mikro objektiv pa s pomočjo digitalnega zooma telefona ponuja povečavo mikroskopskih razsežnost, to je več kot 100-kratno. Ob uporabi slednjega priporočamo obsevanje motiva od zadaj, kot je to navada pri mikroskopih.

Objektivi BlipsOdpri galerijo
Najboljše pametne ure 2016 Top 10: najboljše pametne ure 2016 Pebble ima nove pametne ure in povsem novo napravo Pebble z novo serijo pametnih ur, ki bi jih imeli radi vsi! Zapestnica, ki meri vsebnost alkohola v krvi Skyn: zapestnica, ki nam pove, kako vinjeni smo Pametni odpirač BOx BOx: pametni odpirač za steklenice · ·