fbpx

Blips: univerzalni makro in mikro objektivi za pametne telefone

Objektivi Blips

Blip so kot papir tenki univerzalni makro in mikro objektivi za pametne telefone. Fotoaparati od prihoda le-teh še nikoli niso bili tako razširjeni, z Blimpsom pa bodo lahko tako zaželeni tudi mikroskopi! Na voljo sta dve različici- makro in mikro- zahvaljujoč obstojnemu lepljivemu traku, pa so objektivi primerni za vse vrste pametnih telefonov in tablic ter vse vrste površin (od stekla do plastike).

Z objektivi Blips, univerzalnimi makro in mikro objektivi za pametne telefone, se nam odpira težko ali celo neviden svet. Če do sedaj z njimi niste mogli posneti makro posnetkov, se to zdaj spreminja. Ampak saj obstajajo posebni objektivi za pametne telefone. Drži. A kot papir tanek Blips je nekaj posebnega, že s svojo tanko formo. Z makro in mikro objektivi, ki so na Kickstarterju na voljo po resnično dostopni ceni (20 evrov), lahko sedaj od blizu fotografirate zelo majhne predmete in razkrijete podrobnosti, ki jih ni mogoče videti s prostim očesom.

PREBERITE ŠE: Momax: univerzalni objektivi za telefon za najboljšo fotografijo


Makro objektiv ima 10-kratno optično povečavo, mikro objektiv pa s pomočjo digitalnega zooma telefona ponuja povečavo mikroskopskih razsežnost, to je več kot 100-kratno. Ob uporabi slednjega priporočamo obsevanje motiva od zadaj, kot je to navada pri mikroskopih.

Dodatne Informacije

Več informacij:
kickstarter.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!