Blush Vibe je prvi pametni vibrator
V zraku · tehnologija · gadgeti

Lovense, izdelovalec erotičnih igračk za zveze na daljavo (ker edini recept zanje je pač seks), je s pametnim vibratorjem Bluch Vibe, ki ga lahko upravljamo preko namenske aplikacije na pametnem telefonu iPhone in pametni uri Apple Watch, na platformi za množično financiranje Indiegogo v trenutku požel uspeh. Avtorji so pri tem podčrtali ne samo dejstvo, da ga lahko uporabljate brez rok, ampak da lahko vibrira po ritmu izbrane glasbe ali zvokov iz okolice.

Končno vibrator, ki vibrira v ritmu 21. stoletja. Blush Vibe je namreč vibrator, ki se giba po nareku pametnega telefon ali pametne ura in ne rok. Je vibrator, ki ga upravljate na daljavo (”booty call’, iskanje spolne potešitve po telefonu je preteklost! Skype? Okej, ima poanto.). Je vibrator, ki potresava v ritmu glasbe (sambe, tehna, hiphopa,…) ali zvokov iz okolice (tega ”pobira” mikrofon pametnega telefona/ure). Je vibrator, ki ima neskončno vzorcev vibriranja. Je vibrator iz 100-odstotnega silikona z vgrajeno in upogljivo Bluetooth anteno (ta med zadovoljevanjem ostaja zunaj) in ukrivljen, da zadane vašo G-točko.

PREBERITE ŠE: Hot Octopuss Pulse II – prvi Moški vibrator na svetu

Prihaja (”That’s what she said”) kmalu. Prve ženske naj bi vibrator Blush Vibe zadovoljeval že oktobra 2015. Sam bo zdržal do dve uri (avtonomija baterija, ki jo polnite preko USB kabla znaša med poldrugo in drugo uro) koli ve, pa je intimno vprašanje, ki ga ne bomo zastavljali. Je skoraj neslišen in idealen za samozadovoljevanje, predigro ali diskretno zadovoljevanje na javnem prostoru. Preko brezžične tehnologije Wi-Fi ga lahko upravljate z razdalje do največ 9 metrov, preko spleta pa tudi z drugega konca sveta. Lovense boste zadovoljili, če jim boste za prednaročilo, ki jih pobirajo na Indiegogu nakazali (preračunanih) 52 evrov.

Blush Vibe je prvi pametni vibratorOdpri galerijo

Še malo demonstracije:

Talon je pametni prstan za igračarje. Talon – vaš naslednji krmilnik za računalniške igre bo morda pametni prstan! Aerius je najmanjši dron na svetu. Axis Drones Aerius: najmanjši dron na svetu ni večji od konice prsta Bluetooth zvočnik Boom Swimmer Boom Swimmer – vodoodporni Bluetooth zvočnik v obliki spermija photo-original iscream iScream – slovenski pametni aparat za sladoled je na Kickstarterju prava senzacija ·