6 znakov, zaradi katerih bi morala prekiniti intimnost z moškim

Foto: KoolShooters na Pexels
Zadnjič posodobljeno: :

Je z vami le zaradi spolnosti?

Spolnost ni le intimna dejavnost, je spoštovanje drug drugega.

Ko začutite, da med vama ni vse tako, kakor bi moralo ali si želite, da bi bilo, je čas, da vajino intimno povezavo prekinete.

1. Če mu je mar le za vaše telo, vi pa se zaljubite vanj

Sprijaznite se in se pripravite na razočaranje, saj nočete še naprej spati z nekom, ki vam je jasno povedal, da ga zanima le priložnostna zveza. Ne upajte, da si bo premislil, ker je bil iskren do vas. Povedal vam je, kaj hoče – in to ni tisto, kar želite. Če vam na koncu zlomi srce, verjetno ne bo prevzel odgovornosti za to. Začudeno vas bo gledal, saj bi morali to vedeti, že od samega začetka, saj bil odkrit z vami.

2. Če mu je mar le za lastno zadovoljstvo in ignorira vaše

via GIPHY

Spolni odnos naj bi bil vznemirljiv za oba – zanj in za vas. Če je njegova aktivnost končana v drugi sekundi in se nikoli ne potrudi, da bi tudi vi prišli do cilja, potem prenehajte spati z njim. Vaš partner naj bi skrbel za vaše zadovoljstvo. Ne sami. Z njim bi morali uživati. Če je on edini, ki ima koristi od intimnosti ga ne potrebujete, saj lahko sami sebi nudite večje zadovoljstvo.

3. Niste najbolj zainteresirani, da bi spali z njim

Če ni navdušenja, potem je bolje, da niste intimni z njim. Ne smete se počutiti, kot da ste prisiljeni v intimnost z njim. Nič mu niste dolžni. Ni vam treba spati z njim le zaradi tega, ker vas je povabil na večerjo ali vas presenetil z nakitom. Ne dopustite si, da greste z njim le zaradi občutka krivde oziroma da le dobi, kar hoče. Imate popoln nadzor nad svojim telesom. Če ne želite spati z njim, ponudbo zavrnite.

4. Če to počnete iz napačnih razlogov

Morali bi spati z njim, ker ste navdušeni, da se ga dotikate in poljubljate. Ne zato, ker upate, da bo spolni odnos rešil vajin odnos. Ne zato, ker se vam zdi, da bo odšel, če ga zavrnete. Ne zato, ker se vam zdi, da se mu morate povrniti za vse lepe stvari, ki jih je naredil za vas. Ne zato, ker bi z njim želeli manipulirati, da bi naredil kaj drugega lepega za vas. Ne zato, ker je to rutina in se vam zdi, da se to od vas pričakuje.

5. Če se ob njem počutite neprijetno

via GIPHY

Spolni odnos je intimna stvar. Želite si partnerja, ki bo spoštoval vaše telo in meje. Če se vam zdi, da vas partner nenehno potiska v preizkušanje dejavnosti, zaradi katerih vam je neprijetno, ali če vas partner ignorira, ko rečete ne, potem ne smete spati z njim. Ne zasluži si vaših dotokov.

6. Če je spolnost v odnosu edina dobra stvar

Zaslužite si partnerja, ki vas izpolnjuje čustveno in v spolnosti. Ne zadovoljite se z manj, kar si želite. Čeprav sprva morda pogrešate spanje z njimi, lahko najdete vse kar si želite pri novem partnerju, takšnem, ki izpolnjuje vsa vaša pričakovanja in vas spoštuje.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!