fbpx
Foto: IKEA

Ikeina blazina FÄLTMAL, ki se spremeni v nosljivo odejo

Zadnjič posodobljeno: :

Glede na to, da se svet še vedno spopada z izbruhom COVID-19 in večina prebivalstva še vedno dela od doma, je prišlo do "poplave" izdelkov, kot so odeje, oblačila za prosti čas in drugi predmeti, za domačo uporabo. Ob prepoznavanju tega nespornega trenda je Ikea izdelala edinstveno blazino, ki se spremeni v odejo, ki jo je mogoče nositi.

Ta hibridna odeja za blazine, imenovana FÄLTMAL, je opremljena s pametnim sistemom zapenjanja na gumbe in zadrgo, ki omogoča pretvorbo iz blazine v odejo z rokavi, ki jo je mogoče nositi. Pralna v stroju in primerna za uporabo na prostem, ima FÄLTMAL vso najlonsko konstrukcijo polnjeno z 12-mililitrskim poliestrskim polnilom, narejenim iz vsaj 80% recikliranega materiala in je opremljena z mrežnim žepom in zadrgami. Blazina tehta le dobrega pol kilograma in v razprti obliki meri 190 x 115 centimetrov.

Dodatne Informacije

ikea.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!