2000 žensk je potrdilo: to je 20 moških lepih lastnosti, na katere se ženske vedno ujamejo

Foto: Via IG
Zadnjič posodobljeno: :

Moška dejanja ob katerih se ženskam stopi srce.

Neka raziskava med 2000 anketiranih žensk po svetu, je pokazala, katere moške lastnosti in navade nepreklicno osvajajo ženska srca.

Poglejmo si rezultate ankete, kakšen je takšen moški.

1. Do vseh se obnaša spoštljivo, ne glede na to, ali gre za ljudi, ki jih pozna, ali za naključne mimoidoče.

2. Pomaga pri gospodinjskih opravilih. Ne deli jih na moške ali ženske, vendar bo z lahkoto sprejel pomivanje posode, čiščenje prahu in zlaganje posušenega perila.

3. Namesto da pošilja sporočila, raje pokliče. Udobnejše mu je poslušati glas partnerja kot tipkati po zaslonu.

4. Ne boji se pokazati nežnosti v javnosti, tudi kadar je obkrožen z velikim številom ljudi.

5. Vedno odpre vrata in pridrži plašč. Tudi največje feministke bodo priznale, da je to le izraz spodobnosti in olike, ne pa stereotipna gesta, ki žensko postavlja v podrejen položaj.

6. Plesal bo, čeprav morda ne bo maral ali znal plesati. Na poroki skupnih prijateljev ne bo zavrnil plesa, čeprav na plesišču ni ravno John Travolta, vendar mu je pomembno, da osreči svojo partnerko.

7. Pripravil bo majhno presenečenje brez večjega razloga. Sporočilo na hladilniku, najljubšo čokolada na blazini, masažo stopal po službi.

8. Zanimajo ga hobiji partnerke. Njenih interesov ne prezre, želi sodelovati in o njih vedeti več.

9. Pripravil ji bo večerjo. Mogoče ne zna uporabljati zapletenih kulinaričnih tehnik, a ima voljo, da pripravi nekaj za svojo žensko, četudi je to najpreprostejša možna jed.

10. Drži se obljub. Njegova beseda je zakon in svoje obljube ne bo nikoli kršil.

Lahko mu brezpogojno zaupate.
11. Čas preživlja s prijatelji. Ženski družbi se ne izogiba in se bo z veseljem pridružil babici, h kateri je povabljen.

12. Pripravljen je poslušati njene težave. Ni odsoten, kadar mu partnerka želi zaupati težave, jo posluša in ji svetuje.

13. Ne sramuje se svojih čustev. Večina moških se noče odreči svoji mačo podobi, toda pravi moški vedo, da izkazovanje ranljivosti ne bo pregnalo ženske, ampak ji bo ustvarilo občutek zaupanja.

14. Pripravljen je na kompromise. Mogoče se ne bo strinjal z vsemi odločitvami in potezami partnerke, a razume pomen kompromisa tudi v odnosu in bo poskušal najti rešitev, ki bo zadovoljila obe strani.

15. Podpira cilje partnerke. Ne posmehuje se njenim ambicijam in sanjam, in je njena največja opora.

16. Zna poskrbeti zase. Nič ni bolj seksi kot človek, ki se znajde, ko je sam doma in ima vse pod nadzorom.

17. Iskreno bo priznal, kaj ga v zvezi moti. Tega ne bo zadrževal v sebi, ampak se bo želel pogovoriti, ker želi, da je njegova partnerka srečna in zadovoljna.

18. Nekdanjih partnerk ne bo omenjal po nepotrebnem. Če so pretekle zveze tema pogovorov, bo o tem odkrito spregovoril, a z njimi ne bo primerjal sedanjost.

19. Svojo partnerko bo predstavil prijateljem. Zanj je pomembno, da ona postane del njegove družbe.

20. V intimnih trenutkih ji daje prednost. Poskrbi za njene želje in potrebe, in to je eno najpomembnejših pravil Kama Sutre.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!