fbpx

OGarden: Notranji vrtnarski sistem za vedno svežo zelenjavo in sadje

Pridelava svežih pridelkov doma prinaša vrsto prednosti, od zagotovila, da niso prišli v stik s pesticidi, do zadovoljstva z nabiranjem lastno pridelane hrane. Z OGarden pa je ta postopek postal precej enostavnejši.

OGarden je notranji vrtnarski sistem za gojenje sadje in zelenjave. Ker gre za notranji sistem, pomeni, da letni časi in vreme ne vplivajo na to, kako bodo rastline uspevale. Zato imamte sami večji nadzor nad celotnim postopkom gojenja. LED diode OGarden Smart simulirajo popolno količino sončne svetlobe, ki jo potrebujejo vaši pridelki, in se samodejno vklopijo ter izklopijo za udobje in varčevanje z energijo. Najboljše od vsega pa je, da porabijo le 120 vatov moči! Hkrati lahko gojite do 90 rastlin, to pomeni, da 60 sadik uspeva znotraj kolesa, v spodnji omari pa jih raste še 30.

OGarden ima precej edinstven zalivalni sistem, ki nadzoruje vnos vode v rastlino. Vrtljivo kolo daje vsaki rastlini optimalno količino časa, da porabi vodo, medtem ko sekundarni rezervoar, povezan s črpalko, zagotavlja vodo mladim sadikam v razvoju. Vse, kar morate storiti, je, da posadite seme in poskrbite, da bo v rezervoarju dovolj vode. Tako lahko svoje pridelke naberete 30 do 40 dni kasneje. Kot smo že omenili je na voljo 90 mest za različne rastline, zato lahko z dobro rotacijo sajenja vsak dan poberete od 2 do 4 velike zelenjave.

OGarden se zdi odličen način, kako se pripraviti na hrano, prihraniti denar za nakupovanje v trgovinah in zagotoviti sveže pridelke za družino.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!