H&M z razširjeno kolekcijo oblačil Blank Staples za sproščen vsakdan

Foto: H&M

Vsi smo že siti lockdownov in zminimaliziranih socialnih interakcij, vendar lahko iz tega potegnemo tudi pozitivno dejstvo. Namreč ves dan lahko ostanemo v svojih udobnih oblačilih. To so zagotovo prepoznali tudi dizajnerji pri H&M. Po uspehu prve kolekcije Blank Staples septembra 2020, ki je v osnovi namenjena sproščenemu vsakdanu, so v pomlad stopili z razširjeno kolekcijo. Dodali so ji nove izdelke, barve in izboljšali materiale.

Zelo premišljena kolekcija vsebuje puloverje, kapucarje, joggerje in majice, izdelane iz kvalitetnih bombažnih tkanin. V drugi izdaji so kolekciji dodali tudi French Terry kratke hlače iz 100% organskega bombaža ter kape in rebraste športne nogavice. Silhuete oblačil so sproščene in udobne, vsak izdelek pa je na voljo v sodobni barvni paleti tobaka, sivo bele in črne barve, s sezonskim dodatkom jeklene sive in lila.

Vrhunska ulična oblačila so na voljo na spletni strani hm.com in v izbranih trgovinah.

Dodatne Informacije

h&m.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!