H&M z razširjeno kolekcijo oblačil Blank Staples za sproščen vsakdan

Foto: H&M

Vsi smo že siti lockdownov in zminimaliziranih socialnih interakcij, vendar lahko iz tega potegnemo tudi pozitivno dejstvo. Namreč ves dan lahko ostanemo v svojih udobnih oblačilih. To so zagotovo prepoznali tudi dizajnerji pri H&M. Po uspehu prve kolekcije Blank Staples septembra 2020, ki je v osnovi namenjena sproščenemu vsakdanu, so v pomlad stopili z razširjeno kolekcijo. Dodali so ji nove izdelke, barve in izboljšali materiale.

Zelo premišljena kolekcija vsebuje puloverje, kapucarje, joggerje in majice, izdelane iz kvalitetnih bombažnih tkanin. V drugi izdaji so kolekciji dodali tudi French Terry kratke hlače iz 100% organskega bombaža ter kape in rebraste športne nogavice. Silhuete oblačil so sproščene in udobne, vsak izdelek pa je na voljo v sodobni barvni paleti tobaka, sivo bele in črne barve, s sezonskim dodatkom jeklene sive in lila.

Vrhunska ulična oblačila so na voljo na spletni strani hm.com in v izbranih trgovinah.

Dodatne Informacije

h&m.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
VANS: UV Superge, ki na soncu spreminjajo barvo