fbpx

Lacoste in Daniil Medvedev ustvarila superge za popolne zmage

Lacoste vpliva na teniško modo odkar je René Lacoste leta 1933 prvič predstavil polo majico na teniškem igrišču. Njegov cilj, da ustvari športna oblačila s stilom, je pomagal opredeliti današnje dojemanje tenisa. Ne glede na to, ali gre za eleganco in šarm Wimbledona ali za prefinjenost Australian Opena, je stil, ki ga današnje teniške zvezde nosijo na igrišču, zaznamovan z Renejevo polo majico.

Lacoste je sodeloval že z mnogimi športnimi legendami in najnovejši v vrsti, ki nosi krokodilčka na igrišču, je teniški igralec Daniil Medvedev, s katerim se Lacoste na teniška igrišča vrača z obutvijo. Navdihnjeni z inovativnostjo in slogom njihovega ustanovitelja, so namreč zasnovali teniške superge AG-LT21 Ultra. In prvi igralec, ki jih bo nosil na igrišču, bo Daniil Medvedev, trenutni igralec številka dve na ATP lestvici.

Njegov slog igre naj bi obnorel njegove nasprotnike. Za nogometno legendo Neymarja so nekoč dejali, da igra, kot bi ga nekdo upravljal v FIFA igri. In enako lahko rečemo tudi za Medvedeva. Ima pravi odmerek hitrosti, okretnosti in tehničnega pridiha. In prav te sestavine tvorijo temelje za nov AG-LT21 Ultra. Pri igranju tenisa se namreč smer koraka hitro menja, zato mora biti superga zelo agilna in stabilna. Da bi Medvedevu na igrišču omogočili to stabilnost, ima superga oblazinjen ovratnik okoli gležnja, sistem dvojnega vezanja in podporni okvir PEBAX, ki skrbi za notranjo oporo stopala. Notranji podplat je napolnjen s peno DOW za boljše blaženje in odboj, medtem ko je zunanji podplat opremljen z gumo Goodyear in podporo KURIM na sprednjem delu noge. Izjemno lahek AG-LT21 Ultra se odlično prilega igri Medvedeva, ki temelji na eksplozivnosti in hitrosti.
Medvedev postaja vedno večja zvezda. Poleg osvajanja naslovov za grand slam, je njegov cilj tudi ustvarjanje svoje linije izdelkov, v katerih bo pustil svoj pečat z izbiro materialov, barv in krojev. AG-LT21 Ultra predstavlja prihodnost športnih oblačil Lacoste in po sodelovanju s tako obetajočo zvezdo kot je Daniil Medvedev, se ta prihodnost zdi zelo svetla.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!