BMW-R45-Custom-Motorcycle-1
Utrip mesta · mobilno

Ekipa pri predelovalcu motociklov Ton-up Garage je tako korenito predelala BMWjev R45 custom, da izgledajo fotografije, kot da bi šlo za računalniško fotomontažo. BMW-jev retro model R45 custom tudi ni ravno pogosta izbira predelovalcev, saj gre za manjši in zato manj znan model te bavarske znamke, ampak pri tem portugalskem podjetju so pod drobnogled vzeli prav tega.

473 kubični motocikel, katerega bokserski motor proizvede 35 KM je bil predhodno modificiran s strani nekega privatnega predelovalca, a so ga pri Ton-up Garage vzeli pod svoje okrilje in predelali povsem na novo.

Prvo so ga “slekli do golega” in na aktualni okvir namestili novo zadnjo nihajno roko, zadnje amortizerje in predelali vilice. Namenili so mu tudi novo masko vključno z modificirano prednjo lučjo, mu dodalu blatnika v enduro stilu ter aktualne pnevmatike nadomestili prav tako s takšnimi za off road.

Po končanih večjih delih so se lotili spreminjanja še manjših podrobnosti na motociklu, v okviru česar je R45 dobil manjša zadnja v črno barvo deta smerokaza, manjšo zadnjo luč ter v krom odet merilnik hitrosti. Piko na i pa predstavljajo retro oblikovane in v rjavo barvno kombinacijo odete ročice, ki sovpadajo s številnimi drugimi detajli motocikla.

Cena motocikla sicer ni znana, saj gre za “one of a kind” izdelek, je pa res da izgleda bolje, kakor je originalni motocikel, ko je odpeljal s proizvodnih trakov BMW-jeve tovarne.

Odpri galerijo

volkswagen-golf-sportsvan-domaca-premiera (2) VW sportsvan – Volkswagnov adut v segmentu športnih enoprostorcev Peugeot-208-GTi-30th-Anniversary-1[4] (1) Peugeot 208 GTi – najmočnejši 208 doslej huracan_017_2 Voznik drvel z lamborghini huracanom 329 km/h tushek_ TS600 Spektakularni debi Tushkovega TS600 na Red Bull ringu ·