Kolekcija luči "Boiler Lamp"
Utrip mesta · dom

Kolekcija sodobnih luči Boiler Lamp je prvi rezultat raziskovalnega projekta The City as a Mine, pri katerem finski oblikovalec Willem Heeffer raziskuje možnosti ponovne uporabe zavrženih materialov.

Willem Heeffer je oblikovalec iz Helsinkov, ki preučuje načine ponovne uporabe materialov, zavrženih iz tovarn. Za zdaj so ga rezultati pripeljali do inovativnega projekta The City as a Mine; prvi rezultat je kolekcija sodobnih luči Boiler Lamp, ki jih je Heeffer naredil iz dotrajanih kavnih avtomatov. Williem je pri izdelavi prefinjenih matiranih belih in črnih stropnih in tudi stoječih svetilk uporabil bakrene kotle za kavo, ki so bili, preden so jih zavrgli, v rabi vsaj deset let. S tem mu je uspelo, da je lokalne smeti pretvoril v estetske dodatke za dom, ki očarajo z matirano zunanjostjo, kontrastno svetlečo notranjostjo in nesimetričnimi luknjami, skozi katere naključno uhajajo žarki svetlobe.

PREBERITE ŠE: 9 preprostih nasvetov, kako pravilno osvetliti stanovanje

Kolekcija luči "Boiler Lamp"Odpri galerijo
Kako do pravilne osvetlitve stanovanja 9 preprostih nasvetov, kako pravilno osvetliti stanovanje Najlepši kamini na svetu 63 spektakularnih kaminov, zaradi katerih boste želeli še ta trenutek zakuriti ogenj Hibridna pisalna miza 1.6 S.M. of Life 1.6 S.M. of Life – hibridna pisalna miza, ki je tudi postelja Kreativni pogradi 13 domiselnih pogradov, ki bodo spremenili vaše mnenje o pogradih ·