Boncho: pončo za kolesarje
Utrip mesta · moda

Pončo za kolesarje? Vsesezonski kolesarji se morajo spopadati s številnimi vremenskim razmerami, in dež je še vedno ena tistih, ko so kolesarji ”mrzli”. Pelerine velikokrat niso dovolj, voziti in držati dežnik v eni roki pa je ne le nepraktično, ampak tudi nevarno. Zato sta oblikovalca Shane Liu in Vicky Lin s kolesarsko znamko Vanmoof izdelala Boncho, kolesarski pončo, ki omogoča brezskrbno vožnjo v dežju.

Klasičen pončo pozna veliko modnih izpeljank, zdaj pa se je pojavila še najbolj praktična različica ponča do zdaj: kolesarski pončo, imenovan Boncho. Dež nas velikokrat preseneti, a z Bonchem tudi to postaja stvar preteklosti, saj ogrinjalo med kolesarjem zaščiti telo od glave do pet.

PREBERITE ŠE: Lume Leggings: pajkice z žepkom za pametni telefon

Za (preračunanih) 50 evrov ga že lahko prednaročite na Kickstarterju.

Boncho: pončo za kolesarjeOdpri galerijo

Gigi in Kendall Model leta 2015 po mnenju strokovnjakov (ni ne Gigi Hadid ne Kendall Jenner) Če bi znane blagovne znamke izdelovale All Star superge Če bi superge All Star izdelovale znamke, kot je Facebook model Kendall Jenner in Gigi Hadid mladega brezdomca spremenili v seksi model Pajkice Lume Leggings Lume Leggings: pajkice z žepkom za pametni telefon ·