fbpx

NewBike.si – je prva specializirana trgovina koles v Sloveniji za električna mestna kolesa in mestno kolesarjenje

Je prva specializirana trgovina v Sloveniji z mestnimi električnimi kolesi


Foto: Newbike.si

Sodobni trendi mobilnosti kažejo, da v prihodnosti mestno kolo postaja še pomembnejše! Še posebej, če jim pomaga elektrika. Prvi in edini specialist za mestna kolesa - tudi električna mestna kolesa je novi trgovec koles NewBike, katerega ponudbo lahko preverite na spletu in v njihovi novi trgovini v ljubljanskem BTC, v neposredni bližini trgovine Ikea Ljubljana.

Iščete mesto električno mestno kolo? Takšno, s katerim boste brez težav vsak dan hodili v službo in tja prispeli nepreznojeni? Takšno, s katerim ne bo tehničnih težav? Bo hkrati udobno, varno in pomagala mu bo elektrika. Torej električno mestno kolo? Potem je trgovec NewBike.si pravi naslov. Gre namreč za specialista, ki se je usmeril v prodajo in servisiranje visokokakovostnih mestnih koles, ki jim pomaga elektrika. Tako ponujajo najširši možni izbor električnih mestnih koles visokokakovostnih blagovnih znamk. Hkrati pa na lokaciji trgovine v Ljubljani zagotavljajo tudi kolesarski servis, kot tudi servis vseh drugih vrst koles.  

Ker gre za mestna kolesa, je poseben poudarek seveda tudi na slogu. Za njegovo dopolnitev je na voljo množica modnih dodatkov, torb, košar in drugih dodatkov, ki vožnjo s pravim mestnim kolesom naredijo še bolj avtentično.

Bi opravili testno vožnjo z električnim kolesom in preverili izkušnjo?! Prijavite se preko spodnje povezave! Prodajni strokovnjaki NewBike.si vam bodo pomagali izbrati najbolj primerno kolo za vaše potrebe.

PRIJAVA NA TESTNO VOŽNJO IN PREIZKUS MESTNIH KOLES

Kakšno je odlično električno mestno kolo?

Foto: Newbike.si / Lepo mestno kolo, ki bo z vami potovalo skozi življenje. Tudi zaradi njegove kakovosti.

V pogovoru s prodajnimi strokovnjaki trgovca NewBike smo dobili popolnoma novo sliko o tem, kaj predstavlja dobro mesto kolo in katere kriterije mora izpolnjevati, da se umesti v prodajni program podjetja. Pri NewBike namreč izbirajo le blagovne znamke, ki med mestnimi kolesi veljajo za tiste najbolj kakovostne. Takšne, ki bodo lastniku služile z najmanj možnimi okvarami ter bodo skozi leta ohranjala tisti “evergreen” slog klasičnega visokokakovostnega mestnega kolesa. Seveda mora biti odlično mestno kolo tudi udobno. Zato je večina koles prodajalca NewBike načrtovana za udobno vožnjo. To pomeni, da je položaj na mestnem kolesu optimalen za udobno, pokončno vožnjo z najboljšim pregledom nad dogajanjem na cesti. Prav tako pa je sedalni del mestnega kolesa prilagojen za udobno vožnjo. Poleg tega so ta kolesa praktično unisex, pomeni, da so zaradi zasnove naravnana predvsem za udobje in tudi “moška” so lahko brez prečne cevi.

Visoko kakovostne blagovne znamke mestnih koles s tradicijo

Pri Newbike tako ponujajo kolesa treh visoko kakovostnih proizvajalcev – Puch, VanDijck in Vogue. Pri tem vsekakor izstopa blagovna znamka Puch iz Graza v Avstriji, ki jo je ustanovil Janez Puh – naš rojak. In predstavlja sinonim za kakovost in vzdržljivost, saj so pod to znamko prav zaradi njene tradicije izdelovali tudi Mercedes-Benz-Daimler modele avtomobilov. Zanimivo je, da so že leta 1908 proizvedli že prvih 100.000 koles. In to počnejo tudi v letu 2021, s povsem novo linijo visokokakovostnimi mestnimi kolesi.

Električna mestna kolesa Puch

Foto: NewBike.si / Električno mestno kolo blagovne znamke Puch

Puch je del največje evropske kolesarske skupine Cycleurope z letno proizvodnjo več kot milijon koles in distribucijo v 60 državah po vsem svetu. Tako že 120 let navdušuje s svojo kakovostjo ter večnim in všečim dizajnom. Pod sloganom – Eno kolo za celo življenje! Hkrati pa znamka želi biti dostopna ter z odličnim razmerjem med ceno in kakovostjo.

MESTNA KOLESA BLAGOVNE ZNAMKE PUCH

Električna mestna kolesa VanDijck

Kolesa VanDijck

VanDijck je sinonim za visokokakovostna električna kolesa. Električna kolesa se proizvajajo v sodobni tovarni v Roosendaalu na Nizozemskem. Deželi, kjer je kultura kolesarjenja – mestnega kolesarjenja, izjemno zakoreninjena. Izkušeni inženirji iščejo najboljšo vozno izkušnjo za uporabnike koles VanDijck, hkrati pa je velik poudarek na dizajnu in kakovosti.

MESTNA KOLESA BLAGOVNE ZNAMKE VANDIJCK

Električna mestna kolesa Vogue

Foto: Arhiv / Kolesa blagovne znamke Vogue

Europe Cycle Company pod blagovno znamko Vogue Bike je družinsko podjetje, ustanovljeno leta 2007. Več kot 10 let uspešno izdelujejo kolesa za evropski trg. Blagovna znamka se zavezuje kakovosti, udobju, videzu in konkurenčnih cenah.

MESTNA KOLESA BLAGOVNE ZNAMKE VOUGE

Velika zaloga & možnost plačila na obroke!

Pri trgovcu NewBike.si obljubljajo veliko zalogo, oziroma res hitro dobavljivost. Prav tako pa ponujajo različne načine obročnega odplačevanja koles.

Dodatne Informacije

newbike.si

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!