fbpx

Ko hladilnik postane zvezda najdaljše noči v letu

Foto: Samsung

Poznate situacijo, ko izberete čudovito kuhinjo po svoji meri, potem pa je treba izbrati aparate, ki dostikrat ne zadovoljijo estetskih želja ali omejitev prostora. Treba je sklepati kompromise - je bolj pomembna notranja funkcionalnost ali videz hladilnika? Pri hladilnikih Samsung Bespoke kompromisi niso več potrebni.

Prilagodljiv tako zunaj kot znotraj

Konec frustracij in nezadovoljstva prinaša naprava, ki predstavlja revolucijo v domačem interierju. Dinamični spremembi potreb in želja hkrati sledijo novi hladilniki Samsung Bespoke, ki jih zaznamuje inovativna zasnova Flex. Ta ponuja možnost izbire na osnovi osebnih želja – bodisi glede materiala, barve ali želene končne obdelave. Izbrana edinstvena barvna paleta prednje stranice ponuja: nebesno modro, barvo sivke, elegantno srebrno ter klasično črno, belo in bež barvo. Z njimi postane dizajn kuhinje užitek in ne več neskončno iskanje kompromisov.

Foto: Samsung

Ne glede na pomembnost edinstvene in lepe zunanjosti, ki si jo želimo vsi, ne smemo pozabiti na interier. Večna težava je prostor, ki ga vedno primanjkuje, pa tudi možnost individualne organizacije. Notranjost hladilnikov Samsung Bespoke je mogoče prilagoditi, saj lahko predale organiziramo v ločene predelke. Tu je še edinstvena tehnologija SpaceMax™, ki jo zaznamuje tanjša izolacija, s katero pridobimo več prostora, ne da bi izgubili učinkovitost.

S pomanjkanjem prostora se bomo gotovo srečevali v prihajajočih tednih, ko se bodo kopičili ostanki prazničnih obrokov. Da nanje ne bi pozabili bo poskrbelo organizirano shranjevanje, ki je v tem hladilniku res enostavno. Času, ki je največji sovražniki svežine živil, se postavlja po robu tehnologija Optimal Fresh +, s pomočjo katere lahko predale hladilnika organiziramo v dve ločeni coni z različnima temperaturama hlajenja, s čimer ostanejo živila sveža dvakrat dlje.

Sveže kot iz tržnice

Hitre življenjske navade, zaradi katerih se vsakodnevno srečujemo s stresom, lahko reši zdrava prehrana z domačo in svežo hrano. Prav zaradi tega dostikrat ne utegnemo iti na tržnico, da bi nakupili sveža živila za naslednjih nekaj dni. Zdaj so tržnica in vedno sveža živila na dosegu roke. Po zaslugi cone Flex, pri kateri lahko izbirate med petimi načini hlajenja, in tehnologije Humidity Fresh +, ki omogoča optimalno regulacijo vlage v posebnih predelkih hladilnika, hrana dalj časa obdrži teksturo in okus.

Da bosta sneg in led ostala pred vrati doma

Se spominjate časov, ko ste vsakih nekaj tednov odmrzovali hladilnik? Zdaj boste lahko ta čas izkoristili za kepanje ali sankanje. S tehnologijo No frost postaneta odmrzovanje in praskanje ledu preteklost. Kroženje zraka zagotavlja konstantno temperaturo in preprečuje nabiranje ledu ter hkrati omogoča hitrejše doseganje potrebne temperature.

Nove hladilnike Samsung Bespoke zaznamujejo najnovejše funkcije in možnosti, ki ohranjajo živila in varčujejo s prostorom, vsakodnevna praktičnost in individualnost pri oblikovanju zunanjosti in notranjosti.

Dodatne Informacije

samsung.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!