fbpx

Horoskop 2022: Kakšno bo vaše intimno življenje!

Foto: envato

Vas zanima kaj se bo dogajalo med rjuhami v prihajajočem letu 2022? Za marsikoga bo to res zanimivo leto, leto polno strasti in ljubezenskih avantur.

Spolnost je del življenja in brez nje nas ne bi bilo tukaj in zdaj. Poglejmo kaj se skriva v zvezdah in kaj vam napoveduje intimni horoskop 2022.

V letu 2022 lahko številni pari prebudijo romantične iskrice, nekateri pa se bodo odločili za raziskovanje področja spolnosti. Najpomembneje je, da imate zdravo ljubezen do sebe in svojega telesa, da razvijete to spoštovanje, ki bo izboljšalo vašo samozavest in srečo.

Poglejte, kaj vam napoveduje letni horoskop za leto 2022 na področju intimnega življenja.

Oven

Največ energije in sreče imate lahko med majem in oktobrom. Jupiter se bo za kratek čas preselil v vaše znamenje. V tem času lahko resnično odprete svoj spolni potencial. Vaš vladar Mars nato oktobra preide v zračne dvojčke in se premakne retrogradno, kar lahko pomeni, da boste v tem času nekoliko upočasnili. Vendar si boste do jeseni zlahka vzeli čas in razvili svoje spolno življenje na novo raven.

Bik

Venera se bo v začetku leta premaknila retrogradno, to ni čas, da bi si samski biki iskali novega partnerja. Vsekakor pa je to čas, ko lahko temeljito premislite, kaj v resnici želite od zveze in spolnega življenja. Na začetku leta lahko pridobite globlji vpogled v svojo spolnost. V podzavesti se skriva marsikaj. Potopite se globlje in lažje se boste odprli pozitivnim spremembam na področju spolnosti.

via GIPHY

Dvojčka

Prva polovica leta bo morda nekoliko počasnejša za vaš izjemno igriv in živahen okus. 22. junija v vaše znamenje vstopi Venera, ki bo v vaše spolno življenje prinesla več energije, strasti in ljubezni. Jeseni pa boste, zahvaljujoč retrogradnemu Marsu v Dvojčkih, imeli priložnost razmisliti in razviti globlji vpogled v lastno spolnost in spolno energijo nasploh.

Rak

2022 prinaša dobro energijo na vaše področje spolnosti. Veliko časa boste preživeli sami s seboj in se učili zanimivih veščin, kar seveda vpliva na vaše dojemanje spolnosti, ki ne bo dolgočasna. Za vas pa so lahko najboljši meseci na področju ljubezni in spolnosti poleti, še posebej julija in avgusta.

via GIPHY

Lev

Pomlad 2022 bo vaš čas! Natančneje, od 6. marca dalje, saj bo takrat Mars ogrel vaše partnersko območje, Venera pa se bo pojavila čez nekaj tednov. Zato naj vas ne preseneti povečan spolni nagon. Uporabite svoj ogenj in strast – pustite, da vaša spolna energija gori kot sonce!

Devica

To znamenje bo doživljalo preporod v svojem spolnem življenju, takoj po novem letu in vse do meseca maja. To je čas, ko boste lahko uspeli na spolnem področju. Vanjo lahko vnesete več zabave in energije, ki bo blagodejno vplivala na celotno partnersko življenje.

via GIPHY

Tehtnica

Mars in Venera bosta vstopila v vaše spolno področje v začetku marca. Venera vam bo prinesla veselje, zabavo in humor. Vse to pa lahko poglobi vaše želje na spolnem področju in vam odpre nove dimenzije spolnosti, o katerih niste niti sanjali. Tehtnice bodo v naslednjem letu veliko vlagale v svoj videz in se posvetile negovanju svojega telesa.

Škorpijon

Škorpijoni veljajo za najbolj intenzivno znamenje, ki vedno potrebujejo intimne odnose. Na vašo srečo prihaja dobro leto za vaše spolno življenje! Vse se bo pričelo intenzivno od 5. julija naprej. Uživajte v strasteh, kot veste in znate samo vi!

via GIPHY

Strelec

Leto 2022 boste začeli s povečano strastjo in spolno energijo, ki je lahko izjemno visoka do konca januarja. Najpočasnejše obdobje pa je lahko jeseni, okoli oktobra, ko bo Mars retrograden. Morda pa boste leta 2022 poglobili svoje znanje in se naučili uporabljati svojo spolno energijo v svojo korist.

Kozorog

Na področju spolnosti se lahko zgodi nekaj posebnega že na začetku leta, do 24. januarja. Potem boste lahko na svoji optimalni ravni. Polepšajte zadnji del zime s toplino, ki jo lahko ustvarite v partnerstvu s spolnostjo. Ne bojte se ranljivosti in čustev, prepustite se romantičnim strastem.

via GIPHY

Vodnar

Letos lahko Saturn nekoliko upočasni vašo zabavo. Vendar se bo Mars srečal z Venero v vašem znamenju 6. marca, kar je lahko posebna točka v vašem spolnem življenju. Morda je to datum, ko dosežete novo stopnjo v razvoju vašega spolnega življenja. Bodite odprti do neznanega, saj to lahko vpliva na drugačno dojemanje življenja.

Ribi

Jupiter v letu 2022 bo prinesel ribam srečo. Naj bo nebo vaša letošnja meja – uresničite svoje najbolj divje sanje, to se bo to najverjetneje zgodilo okoli 12. aprila. Vzemite si prost dan samo za svojega partnerja in si privoščite sanjski dan, poln romantike in iskric.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!