fbpx

Letni horoskop 2022 – veliki letni horoskop za vsa astrološka znamenja (leto 2022)

Veliki letni horoskop 2022 - letni horoskop 2022!

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Te zanima veliki letni horoskop za leto 2022? Ljubezenski horoskop 2022, finančni ali karierni horskop. Potem ste na pravem mestu. Razkrivamo vam namreč najbolj celovit letni horoskop za leto 2022. Veliki letni horoskop za vsa astrološka znamenja.

Predstavljamo vam najboj celovit horoskop za leto 2022. V njem boste s strukturo našli tako ljubezenski horoskop, kot karierni, zdravstveni in finančni horoskop. Kaj vašemu znamenju napovedujejo zvezde v letu 2022.

Horoskop Oven za leto 2022

Horoskop za leto 2022 ovnom napoveduje, da bodo v novo leto vstopili z veliko optimizma in željo po uresničitvi čim več načrtov. To jim bo uspelo, če bodo uspeli ločiti pomembno od nepomembnega. Zato bodite previdni pri sprejemanju odločitev, saj bodo zelo vplivale na vaše življenje.

Planetarni vplivi na ovna v letu 2022

Ovni se v letu 2022 osredotoča na prihodnost in nova obzorja, saj jih spodbujata Jupiter in Saturn iz 11. hiše Ovna. Jupiter olajša pot do sprave in odpuščanja, pa tudi do odkrivanja tistih, ki vam želijo škodo, medtem ko se pretvarjajo, da so vaši najboljši prijatelji.

Ko Saturn prehaja skozi vašo 11. hišo, bi lahko šli skozi obdobja, v katerih boste v svojem življenju videli le svoje pomanjkljivosti ali težave.

Znanje bi lahko bilo občutljiva tema za Ovna v letu 2022, saj so Lunina vozlišča v Dvojčkih in Strelcu. Lunin mrk 26. maja 2022 in sončni mrk 10. junija in 4. decembra aktivirata tudi os Dvojček-Strelec, kar pomeni 3. in 9. hišo Ovna, ki sta povezani z učenjem, razmišljanjem, komunikacijo, visokošolsko izobrazbo. Bodite prilagodljivi in ​​pripravljeni spremeniti smer, če se izkaže, da je taka sprememba potrebna.

Posvetite čas učenju. Foto: Brooke Cagle / Unsplash

Zelo pomembno je tudi, da vse, kar znate, udejanjite v praksi. Ni vam nujno, da se osredotočate na diplomo (ali na njeno pomanjkanje), samo pokažite, česa ste dejansko sposobni.

V letu 2022 priporoča previdnost, če imate kakršne koli pravne spore, saj obstaja nevarnost, da se bo konflikt vse še poslabšal, nekje maja in decembra.

Ljubezen (ljubezenski horoskop oven 2022)

V prvi polovici leta se potrudite, da skupaj z ljubljeno osebo dosežete pomembne skupne cilje. Vaša komunikacija naj bo odprta, iskrena. Uživali boste v druženju s skupnimi prijatelji in našli boste dovolj časa za harmonične intimne trenutke v dvoje. Sredina leta vam zaradi Sončevega mrka v Dvojčkih prinaša nesoglasje in nesporazume. V vaš odnos se bosta prikradla dvom in nezaupanje, kar bo povzročilo prepire. V avgustu in septembru se boste trudili razrešiti pretekla nesoglasja. Od oktobra do konca leta boste imeli harmonijo in uživali v skupnih aktivnostih. Vaši skupni načrti se bodo uresničili.

Večino leta bodo partnerski odnosi dobri. Foto: Nathan Dumlao / Unsplash

Samskim februar prinaša spoznavanje osebe, ki je drugačna od večine ljudi, ki jih poznate, in ki izstopa po nečem izvirnem. Pritegnila vas bosta njegova svobodnost in odprtost pri izražanju svojih čustev. Vaš odnos se bo začel kot priložnostno druženje in to osebo boste sprva doživljali kot prijatelja Sčasoma boste spoznali, da obstajajo medsebojna čustva in da je vaš odnos več kot le prijateljstvo. Sredi septembra boste stopili v harmonično razmerje, ki lahko traja.

Kariera (karierni horoskop oven 2022)

Venera bo v znamenje Kozoroga in vaše področje dela in kariere vstopila v začetku januarja, v začetku leta pa vam bo prinesla možnost solidnega zaslužka z zagonom velikih projektov. Mars bo vstopil v znamenje Bika in naredil kvadrat s Saturnom, kar vas bo finančno obremenilo, ker boste imeli velika vlaganja in izdatke. Bodite previdni pri ravnanju z denarjem do marca.

Sredi januarja bo Jupiter naredil kvadrat z Uranom in vam bo prinesel nepričakovane težave v odnosih s sodelavci. Februarja bo Saturn naredil kvadrat z Uranom in imeli boste zamude pri plačilih. Mars bo marca in aprila šel skozi znamenje Dvojčkov naleteli boste na težave pri organizacijskem delu dela in pri dogovorih. Konec aprila boste imeli odlično idejo, kako zaslužiti velik denar in to vam bo uspelo.

Do konec leta se bo vse uredilo. Foto: Frank Marino / Unsplash

Sončev mrk v juniju bo povzročil odpoved nekaterih dogovorov in pomembna pogajanja ne bodo obrodila sadov, nekatere načrte pa boste morali spremeniti.

Zdravje (zdravstveni horoskop oven 2022)

Poskusite zmanjšati raven stresa z meditacijo ali jogo, kar bo veliko pomagalo ne le vašemu duševnemu, ampak tudi fizičnemu zdravju.

Denar (finančni horoskop oven 2022)

V prvem četrtletju tega leta vam sreča ne bo naklonjena. Ne boste zadovoljni s stanjem v službi in želite nekaj spremeniti. Vendar pa bo finančna situacija v tem obdobju veliko boljša. Pomlad vam prinaša izboljšanje. Denar boste morali porabiti bolj racionalno, saj je možno, da boste imeli več nepričakovanih stroškov. Zadnji trije meseci leta 2022 bodo za vas še posebej uspešni. Denar bo prišel z vseh strani in dobili boste napredovanje, ki ste ga pričakovali že od začetka leta. Če nikjer ne delate, pričakujte, da se bo vaša situacija rešila ob koncu leta.

Horoskop Bik za leto 2022

Najbolj obširen horoskop za bike za leto 2022 nakazuje na možnost, da se jim bodo morda naloge, ki jim jih bo zadalo življenje, zdele precej težke. A spoznali bodo, da niso!

Planetarni vplivi na bika v letu 2022

V letu 2022 bo Saturn šel skozi znamenje Vodnarja in področje dela in kariere. Ker je Saturn močan sam po sebi, vam bo odprl nove priložnosti za zagon velikih in dolgoročnih projektov, medtem ko vam bodo nadrejeni zaupali višjo raven odgovornosti. Že sam začetek leta vam bo prinesel veliko dinamike.

Januarja bo Mars naredil kvadrat s Saturnom in vam bo prinesel nesoglasja in konflikte z nadrejenimi. Če vodite zasebno podjetje, boste prenagljeni in delali napake, ki vam lahko povzročijo izgube. Uran se bo premikal neposredno v vašem znamenju in vas bo popeljal k uresničitvi plodnih idej. To bo oviral kvadrat Jupitra z Uranom, ki vas bo pripeljal do velikih in tveganih naložb.

Ne silite v konflikte! Foto: Ben White / Unsplash

Sonce bo vstopilo v Vodnarja, Merkur bo retrograden, februarja pa bo skozi Vodnarja prešla tudi Venera, kar vam bo prineslo začetek ključnih nalog za letošnje leto in številne obveznosti.

Od marca do konca maja boste dosegali uspehe. Junija in julija bosta Mars in Venera iz znamenja Leva naredila T-kvadrat s Saturnom v Vodnarju in Uranom v vašem znamenju. Imeli boste preveč dela in marsičesa ne boste mogli izpolniti. Poskušali boste uporabiti nove metode, vendar to ne bo prineslo pričakovanih rezultatov.

Konec novembra se bo v vašem znamenju zgodil delni Lunin mrk, ki vas opozarja, da ni pravi čas za sprejemanje pomembnih odločitev in zagon lastnega podjetja.

Ljubezen (ljubezenski horoskop bik 2022)

Letošnje leto vam prinaša skušnjave na čustvenem področju. S partnerjem boste pogosto prišli v konflikt in možno je, da se bosta bodisi vi bodisi vaš partner na to zelo burno odzvali, kar lahko privede do konca zveze. Morali boste najti način, da se prilagodite drug drugemu, če vam je za ta odnos res mar.

Začetek leta vam bo prinesel napetost v odnosu s partnerjem in čutili boste, da je vaš partner preveč zahteven, medtem ko boste po drugi strani nagnjeni k dominaciji. Ob občasnih obdobjih, ko se boste lahko pomirili in dogovorili o pomembnih stvareh v odnosu, se bodo nesoglasja in nezadovoljstva nadaljevala vse do sredine leta.

Globoko vdihnite in se -še enkrat- izogibajte konfliktom. Foto: Allef Vinicius / Unsplash

Prepiri zaradi malenkosti so lahko pogosti. Druga polovica leta vam bo odprla priložnost, da izboljšate svoj odnos in začnete več govoriti in poslušati, kaj vam partner želi povedati, namesto da nenehno izražate svoje nezadovoljstvo. Čeprav boste razumeli, v čem je problem, ga ne boste mogli rešiti šele konec oktobra.

Od novembra do konca leta boste obnovili harmonijo v vašem odnosu in boste srečni in zadovoljni.

Če ste samski vam začetek leta ni naklonjen za vstop v novo razmerje. Naleteli boste na ljudi, ki so sebični in zahtevni. Marec je primeren za avanture in svobodno razmerje. Šele od druge polovice oktobra boste spoznali osebo, s katero se boste v vsem dobro razumeli in ki se bo izkazala za dovolj kakovostno za harmonično dolgoročno čustveno razmerje.

Zravje (zdravstveni horoskop bik 2022)

Mars bo v Tehtnici okoli prve polovice leta 2022. Zaradi tega bo delo bolj stresno, kar lahko negativno vpliva na vaše duševno zdravje. Na srečo boste blagoslovljeni tudi z višjimi nivoji energije. Uporabite to energijo za sproščujoče in zabavne telesne dejavnosti, da se znebite visoke ravni stresa, ki vam jo prinaša leto 2022.

Denar (finančni horoskop bik 2022)

V začetku leta finančno stanje ne bo stabilno. Denarja bo primanjkovalo in ga ne bo dovolj. Takšno obdobje vas bo spremljalo vse do aprila. Med aprilom vas čaka nepričakovan strošek, ki bo še dodatno zapletel vašo že tako težko situacijo. Čeprav se bo vaše finančno stanje izboljšalo, poskrbite, da ne boste porabili denarja za nepotrebne stvari.

Finančno boste preskrbljeni. Foto: Abbat / Unsplash

Konec leta je idealen čas, ko se lahko preizkusite v igrah na srečo, saj vas čaka fantastičen dobitek. Ta denar je najbolje vložiti v nepremičnine, ker se bo to najbolj izplačalo.

Kariera (karierni horoskop 2022)

V novem letu 2022 želim veliko spremeniti v poslu. Če želite zamenjati službo, to storite januarja ali februarja. Pomlad je obdobje, ko vam bodo zvezde še posebej naklonjene, zato se takrat lotite uresničevanja svojih načrtov.

Horoskop Dvojček za leto 2022

Horoskop za leto 2022 dvojčkom nalaga, da oprostite ljudem, ki so vas kdaj prizadeli, bodisi da so to vaši starši ali prijatelji. Previdno premislite o svojih stališčih in videli boste, da je vse mogoče popraviti. Potrebna je le vaša dobra volja in želja po spremembi!

Planetarni vplivi na ovna v letu 2022

Leta 2022, ko Jupiter in Saturn prečkata svojo 9. hišo (ideje, prepričanja, življenjska filozofija), ima Dvojček veliko energije, spremeni svoj pogled na stvari. Za vas bo leto 2022 priložnost, da razširite svoja intelektualna obzorja in obogatite svoje znanje.

Saturn tudi pomaga Dvojčkom, da postanejo bolj realistični v smislu projektov, sanj in dolgoročnih pričakovanj. Uran – vladar 9. hiše Dvojčkov – na dolgi rok (od 2019 do 2026) prehaja skozi 12. hišo in med 13. in 22. januarjem 2022 tvori napet aspekt z Jupitrom. Nato med 6. februarjem in 3. marcem, 1.-26. junijem in 16.-24. decembrom Uran tvori kvadrate s Saturnom. To so najboljši časi, da opustite nekatera prepričanja (predvsem glede odnosov in denarja), ki vam ne delujejo več v prid.

Sprostite se. Foto: emilia-niedzwiedzka / Unsplash

Leto 2022 je pomembno za osebno življenje Dvojčkov, za odkrivanje nekaterih osebnih resnic, ponovno povezovanje s samim seboj ter s svojimi fizičnimi, čustvenimi, duhovnimi in intelektualnimi potrebami. Jupiter na kratko preide (14. maj – 28. julij) po 10. hiši Dvojčkov (kariera, cilji, družbeno-poklicni ugled) in se nato vrne v 9. hišo.

Ljubezen (ljubezenski horoskop dvojček 2022)

Letos bodo vaši odnosi globlji kot običajno. Če niste v razmerju, lahko to pomeni, da boste romantično ljubezen našli v tesnem prijatelju.

To je odlično leto, da ženske pripadnice tega znamenja postanejo noseče.

Začetek leta vam prinaša dvome in nepričakovana nesoglasja. Partner bo razkril nekaj, kar ste mu prekrivali. Februarja boste pokazali in poskrbeli za več občutkov in to bo prijetna osvežitev.

Lunin mrk v Strelcu v maju vas bo pripeljal do čustvenega umika. Sredina leta vam bo prinesla odkrite prepire in nesoglasja zaradi različnih potreb in želja. O skupnih načrtih se ne boste strinjali. Od septembra boste zaradi trigona Venere z Jupitrom vzpostavili želeno harmonijo v odnosu. Sončev mrk v decembru bo prinesel resne težave, spet zaradi skrivanja resničnih občutkov in neiskrenosti.

Čaka vas ljubezen. Foto: Jonathan Borba / Unsplash

Samski se bodo na začetku leta zaljubili. Kmalu bodo spoznali, da čustveno sploh nista drug za drugega. Najboljše obdobje za vstop v novo razmerje boste imeli od sredine maja do konca julija, ko boste spoznali osebo, ki ima podobne življenjske cilje kot vi in ​​ki bo v vas prebudila optimizem in ustvarjalnost. Obstajajo velike možnosti, da s poslovnimi aktivnostmi spoznate potencialnega partnerja.

Kariera (karierni horoskop dvojček 2022)

Jupiter, ki vlada vašemu delovnemu in kariernemu področju, bo sredi januarja naredil kvadrat z Uranom. Ideje, pristopi in druge metode, ki ste jih poskušali vključiti v svoj način dela, vam ne bodo prinesli pričakovanih rezultatov. Srečali se boste z različnimi vdori in motnjami ljudi, ki jih ne boste mogli izslediti, kar vas bo močno upočasnilo pri doseganju načrtovanih ciljev.

Februarja bo Venera naredila konjukcijo z Jupitrom, kar vam bo omogočilo začetek sodelovanja s tujino, pa tudi nov projekt, ki vam bo v prihodnosti prinesel znatne prihodke. Marca bosta Sonce in Venera v konjunkciji z Neptunom, Merkur pa bo šel skozi vaše delovno področje. To vam bo prineslo ugodne priložnosti za začetek novih poslovnih projektov, vendar boste morali posebno pozornost nameniti organizaciji in dogovorom

V mesecu maju in juniju boste lahko napredovali pri večini trenutnih delovnih nalog.
Jupiter bo od 12. maja do konca julija začasno prebival v znamenju Rib. S svojo zavzetostjo boste postavili stabilne temelje za napredek v karieri, vendar boste na napredovanje počakali do konca leta.

Trigon Venere z Jupitrom vam bo septembra prinesel velik uspeh in zaslužek. V oktobru in novembru se boste izpopolnjevali pri delu. Decembrski sončni mrki v Strelcu bodo povzročili težave v odnosih s poslovnimi partnerji.

April vam bo prinesel finančno injekcijo. Foto: BrunoEmmanuelle / Unsplash

Zelo se bo spremenil tudi vaš odnos do sodelavcev. Bolj jih boste spoštovali, kar bo nanje delovalo pozitivno in spodbudno. Poskrbite, da boste v letu 2022 imeli več želje, da pokažete vse svoje sposobnosti, saj bo to zelo pomembno za nadaljevanje vaše kariere. V aprilu in maju lahko pričakujete največji denarni priliv v tem letu. Investirajte vase in v svojo prihodnost.

Denar (finančni horoskop dvojček 2022)

Vaše finančno stanje bo med letom precej spremenljivo. Skozi vse leto boste imeli različne vzpone in padce. Prvi trije meseci v letu vam bodo precej težki, saj bo kronično primanjkovalo denarja. Toda že aprila se situacija spremeni. Vaše finančno stanje v aprilu bo več kot dobro. Vse to bo začinila menjava zaposlitve, saj vam bo delo, ki ga boste opravljali, prineslo veliko več denarja kot stara služba. Od aprila do konca leta ne boste imeli težav z denarjem.

Horoskop Rak za leto 2022

Horoskop 2022 rakom napoveduje spremembe. Ljudje, rojeni v znamenju raka, pogosto občutijo tesnobo, ko gre za spremembe, a takoj, ko se jim prilagodijo, je vse v redu. Najbolje je, da se vedno zavedate, da niso vse spremembe negativne. Zveze rakom pripravljajo odlične stvari, a le, če bodo odprti za nove možnosti.

Planetarni vplivi na rake v letu 2022

Leta 2022 se morajo raki pripraviti na resne spremembev svojem življenju, vključno z življenjskim slogom in dnevnim ritmom. Jupiter – vladar Rakove hiše dela in zdravja – gre skozi vašo 8. hišo (intima, strahovi, dolgovi, financiranje), skupaj s Saturnom, kar pomeni, da je čas, da skrbno pregledate svoje prehranjevalne navade, delovni urnik in osebni urnik, zato si dovolite čas za iskanje duše in opustite nekatere navade, ki niso dobro za vas ali lahko povzroči zdravstvene težave.

V obdobju, ko je Jupiter v retrogradnem gibanju v vaši 9. hiši (20. junij – 28. julij), bi morali poiskati drugo zdravniško mnenje. Vsekakor je njihova sposobnost okrevanja dobra.

Prvi nekoliko moteči dogodki, se zgodijo januarja 2022, ko Jupiter in Uran tvorita napet planetarni aspekt. Nato Saturn naredi kvadrate z Uranom med 6. februarjem in 3. marcem, od 1. do 26. junija in od 16. do 24. decembra.

Ne glede na vse težave, vas ne bo zapustil. Foto: Pablo Heimplatz / Unspalsh

Ta astrološki kontekst nakazuje, da bi lahko prišlo do težav v partnerstvu, ali poslovnih partnerjih ali do zapletov pri prihodkih, ki vas prisilijo, da spremenite svoje načrte za prihodnost. Če želite spremeniti svojo prihodnost, da boste lahko uresničili svoje sanje, morate sprejeti drugačne strategije od teh, ki jih imate.

Sončni mrk junija 2022 vas bo morda bolj utrudil, vendar z jasnim zavedanjem, da se morate v veliki meri znova odkriti in spremeniti svoja prepričanja ali svojo duhovno usmeritev. Posledično si morate vzeti čas za meditacijo in zdravljenje.

Ljubezen (ljubezenski horoskop rak 2022)

Začetek leta bo za vas težak, ker boste imeli vtis, da vas partner preveč pritiska in duši, zato si boste zaradi kvadrata Saturna z Uranom želeli več svobode. Boste celo razmišljali o tem, da bi zapustili svojega partnerja.

Junija, julija in decembra boste ponovno občutili te pritiske in bili nagnjeni k nenadnim reakcijam. Na srečo vam bo jasno, da glavni vzrok ni vaš partner, ampak zunanje okoliščine. Harmonija o v odnosu boste večinoma imeli marca in septembra, ko vam bo partner nudil brezpogojno podporo!

Partner vam bo stal ob strani! Foto: Ben White / Unsplash

Samskim začetek leta 2022 prinaša težave na področju ljubezni. Zdelo se, se vam bo da oseba, ki si jo želite, ne obstaja. Poletje vam prinaša burne, napete in minljive dogodivščine, ki bi se jim bilo najbolje izogniti, če se le da. Šele od druge polovice septembra vstopite v obdobje, ko boste spoznali nekoga, ki bo lahko ustrezen partner.

Kariera (karierni horoskop rak 2022)

Čaka vas izjemno uspešno poslovno leto. Končno boste nagrajeni za trud, ki ste ga vložili v posel. Če ste čakali na pravi trenutek za začetek ustanovitve podjetja, je to dobro leto za to. Če ste sanjali, da ste na vodilnem položaju, bi se lahko decembra vaše sanje uresničile. Saturn vam bo leta 2022 prinesel uspeh v vsem, česar se boste lotili. Sredi leta lahko pričakujete večji priliv denarja, ki bo odlično dopolnil vaš domači proračun.

Izogibajte se velikim in tveganim naložbam. Februar vam prinaša izboljšanje odnosov s poslovnimi partnerji. Imeli boste dober občutek, kako zagotoviti podporo tam, kjer jo potrebujete. V mesecu marcu boste vzpostavili stabilen posel in stabilne prihodke. Pazite na sumljive ljudi in ponudbe sodelovanja ljudi, ki vam v aprilu ne vlivajo zaupanja.

Bodite strpni. Vse bo ok. Foto: Max Vvo / Unsplash

V mesecu maju vam bo koristilo uvajanje novih metod v vaš način dela in boste imeli dober občutek za sodelovanje. Mars bo šel skozi vaše znamenje in krepil vaše vodstvene sposobnosti, prinesel pa vam bo tudi veliko obremenitev in odgovornosti.

V juniju boste zaradi navzkrižja interesov prekinili partnerstvo. Julij bo za vas težak mesec, kar zadeva finance. Sončev mrk v decembru vam bo prinesel težave ta čas ni čas za velike projekte.

Denar (finančni horoskop rak 2022)

V začetku leta finančno stanje ne bo stabilno. Prvi trije meseci v letu bodo precej težki, saj boste imeli nenačrtovane stroške, ki vam bodo otežili finančno stanje. Od aprila pa se situacija spreminja, saj boste prišli do denarnih dobičkov, ki bodo rešili vse vaše finančne težave.

Horoskop Lev za leto 2022

Horoskop za leto 2022 levom prinaša ljubezen. Če ste že zdavnaj nehali verjeti, da boste našli osebo, s katero bi lahko preživeli preostanek življenja, vam september prinaša novo priložnost za ljubezen. Čeprav se to sliši neverjetno, letos vaša služba ne bo na prvem mestu, temveč se boste veliko bolj ukvarjali s čustvi.

Planetarni vplivi na leva v letu 2022

Za Leve so v letu 2022 zelo pomembne povezave z drugimi. Severno vozlišče poteka skozi Levovo 11. hišo (prijatelji, družbeno-strokovni krogi), kar kaže na to, da je čas, da se potrudite, da nadaljujete ali znova zaženete čim več tovrstnih projektov od tistih, ki ste jih zaradi krize prestavili ali sprostili.

Os hiše 5-11 (hiša ljubezni in hiša prijateljstva) je bila aktivirana z luninim mrkom 26. maja 2022 in sončnim mrkom 10. junija in 4. decembra, kar dokazuje, da sta ti temi še posebej pomembni za evolucijo Levov. Odnosi z otroki (če jih imate) so lahko zapleteni ali zahtevajo več pozornosti, še posebej, če preživljajo prve ljubezenske zgodbe ali se odločijo za poroko.

Med obdobjem mrka – še bolj pa maja 2022 – svetuje ženskam Levom, ki so noseče, bolj previdne kot običajno.

Tranzit južnega vozlišča skozi Levovo 5. hišo (hišo, ki ji vlada Jupiter) bi lahko spodbudil nagnjenost k sebičnosti in nečimrnosti. Zaradi tranzita planetov iz vaše 7. hiše bi lahko v letu 2022 občutili večjo konkurenco na delovnem mestu.

V službi ne bo vse tako, kakor bi si želeli. Foto: Magnet Me / Unsplash

Med 14. majem in 28. julijem 2022 in nato po 29. decembru Jupiter prehaja skozi Levovo 8. hišo in opozarja na teme, povezane z intimnostjo, medsebojnim zaupanjem, preobrazbo, globokimi strahovi, pa tudi dolgovi. V kateri koli od teh tem se lahko pojavijo različna vprašanja, povezana z moralo, zakonitostjo ali idejami in načeli, na katere se zanašate.

Čas je, da prilagodite svoje načrte in dolgoročne cilje, sprostite svojo ustvarjalnost ter zgradite močne ekipe, s katerimi se lahko podate na novo pot z novo vizijo.

Ljubezen (ljubezenski horoskop lev 2022)

V 2022 je lahko na vidiku poroka nekje med aprilom in septembrom. V konfliktih poglejte na stvari tudi s partnerjevega zornega kota, da boste popolnoma razumeli situacijo. Če ste v dolgoročnem odnosu obstaja možnost nosečnosti.

Začetek leta se bo začel z nesoglasji glede skupnih ciljev, ki bodo prišli nepričakovano in v vaš odnos z ljubljeno osebo vnesli resen nemir. Od marca se boste lahko dogovorili in sklepali kompromis. V svoj odnos boste vnesli več strasti in tudi spremembe, ki vaju bodo motivirale, da bosta bolj uživala drug v drugem.

Morda boste povečali družino. Foto: Jonathan Borba / Unsplash

Druga polovica leta vam bo prinesla skrbi in razdor glede T-kvadrata Marsa in Venere s Saturnom in Uranom. S partnerjem bosta trmasta in vsak bo zahteval po svoje, kar bo otežilo iskanje obojestransko sprejemljive rešitve. V septembru in oktobru boste premagali nesoglasja. Do konca leta vas čaka sproščeno obdobje in medsebojna harmonija.

Samskim bo začetek leta bo prinesel nezadovoljstvo in razočaranja. Ljudje, ki vas bodo pritegnili s svojim videzom, bodo karakterno težki in nagnjeni k prevladi in prevaram, ki jih ne boste prenašali, zato s takimi ljudmi ne boste vstopali v odnose. Poleti so možne kratke dogodivščine, ki vam ne bodo prinesle pričakovanega užitka. Od jesenskega obdobja vam bo polje ljubezni naklonjeno. Spoznavanje osebe, ki bo lahko hkrati vaš prijatelj in ljubimec, se bo spremenilo v harmonično razmerje.

Kariera (karierni horoskop kariera 2022)

Ker je Mars v Biku v izgnanstvu, vam bo to prineslo velike izzive in za začetek pomembnih projektov se boste morali zelo potruditi. Vaši nadrejeni vas bodo pritiskali, kar bo negativno vplivalo na vas, zato lahko zaidete z njimi v konflikte.

Mars bo naredil kvadrat s Saturnom in Jupitrom in vam bo prinesel nesoglasja s poslovnimi partnerji in nezadovoljnimi strankami, kar bo negativno vplivalo na vaš zaslužek.

Konjunkcija Marsa z Uranom na vašem delovnem področju vam bo prinesla nov položaj ali zamenjavo službe, ki je niste pričakovali in na katero se ne boste mogli zlahka prilagoditi.

V marcu in aprilu boste dobili boste priložnost za karierno napredovanje. V mesecu maju in juniju boste morali marsikaj rešiti in izboljšati na področju kooperativnih odnosov. Julij bo za vas težak zaradi T-kvadratov Marsa in Venere s Saturnom in Uranom.

Bodite pozitivni! Foto: Mateus Campos Felipe / Unsplash

Z nadrejenimi in poslovnimi partnerji boste imeli velike težave in znašli se boste v navzkrižju interesov, kar lahko pripelje do prekinitve nekaterih pomembnih poslovnih odnosov in do izgub.

Sončev mrk v Strelcu v decembru opozarja, da se ne spuščajte v tvegane posle, ker lahko imate izgube.

Zdravje (zdravstveni horoskop lev 2022)

Vaše zdravje se lahko sooči s težavami v začetku leta, ko bo Sonce v konjunkciji s Saturnom in Jupitrom. V tem času poskusite zmanjšati stres, saj bo to zmanjšalo vse neželene učinke na zdravje. Zato bi morali biti letos še posebej previdni ljudje s sladkorno boleznijo. Ko/če se v tem letu začnete počutiti slabo, se izogibajte staršem in starejšim, ker ste lahko nalezljivi; to še posebej velja, če vašo bolezen povzroča patogen v zraku.

Denar (finančni horoskop lev 2022)

V letu 2022 boste živeli na račun stare slave. Maja, septembra in oktobra boste imeli odlične vidike za uresničitev vseh svojih načrtov. To je tudi odlično poslovno leto vendar morate biti s poslovnimi partnerji previdni, saj se bodo zelo slabo odzvali na vašo potrebo, da nenehno dominirate in sprejemate vse odločitve sami, brez posvetovanja z njimi. Oktobra in novembra imate odlične vidike zaslužka.

Horoskop Device za leto 2022

Device, poglejmo, kaj za vas pripravlja horoskop za 2022!

Planetarni vplivi na device v letu 2022

6. hiša Device (delo, zdravje, hišni ljubljenčki) je v tranzitu 2022. Jupiter in Saturn, ki ustvarjata napete aspekte z Uranom iz vaše 9. hiše (ideje, prepričanja, življenjska filozofija). Posledično se zdi, da je leto 2022 tudi za device dinamično leto, v katerem imajo vse priložnosti, da se naučijo novih stvari in spremenijo svoje predstave o stvareh, za katere so menili, da so resnične ali nesporne.

V marsičem je leto 2022 čas za učenje – morda celo čas, da se naučite drugače živeti, kako organizirati vsakdanje življenje ob upoštevanju drugih bolj zdravih in učinkovitejših meril. Ob upoštevanju dejstva, da je Uran leta 2022 vpleten v več pomembnih planetarnih aspektov, se bi lahko zgodili presenetljivi dogodki, zapleti in različni incidenti, ki bi vas lahko potisnili iz cone udobja k novim pogledom in idejam.

Jupiter na kratko preide skozi 7. hišo Device (odnosi, partnerstva, poroka, tekmovanje) in utira pot nepredvidenim čustvenim okoliščinam. Po drugi strani, ker je Jupiter vladar četrte hiše Device, bi lahko njegov tranzit skozi 7. hišo nakazoval spremembo bivalnih prostorov (vaših ali vaših staršev) ali morda željo po preurejanju, ob upoštevanju ezoteričnih, intuitivnih idej z uporabo Feng Shuija (7. hiša Device je Ribi).

Razmišljate, da bi preuredili dom. Foto: Daniil Silantev / Unsplash

V obdobju okoli teh mrkov se lahko zgodijo mejniki, ki vodijo v reorganizacijo družinskega življenja, selitev ali spremembo odgovornosti med partnerjema. Možno je tudi, da bi na dan prišle nekatere stvari, ki jih je treba popraviti ali uravnotežiti, ali občutki, ki vas že nekaj časa mučijo in spodkopavajo vaše notranje ravnovesje.

Ljubezen (ljubezenski horoskop devica 2022)

Neptun, ki je letos v opozicijskem znamenju Rib, bo močno vplival na vaše odnose. Partner vam bo letos zaupal bolj kot običajno. Verjemite mu, kaj vam ima za povedati, vendar ne dovolite, da vas izkorišča. Če imate občutek, da vas, snemite rožnata očala in poglejte kakšen v resnici je. Šele ko to storite, se lahko odločite, ali naj ostane v vašem življenju ali ne.

Prva polovica novega leta vam bo prinesla priložnost, da izboljšate čustveni odnos in svoji ljubljeni osebi daste veliko več, kot ste to storili do zdaj, zahvaljujoč konjunkciji Venere z Jupitrom v februarju. Venera bo marca prešla skozi vaše polje ljubezni in polni boste topline.

Jupiter v Ribah bo od maja do konca julija prinesel veliko veselja in zabave. Obdobje od konca junija do sredine avgusta bo stresno, saj boste začeli dvomiti o partnerjevih motivih. Nekatere skrivnosti bodo prišle na dan in vodile v nesoglasja.

Dvomi se bodo naselili v vas. Foto: Chermiti Mohamed / Unsplash

Venera bo februarja v konjunkciji z Jupitrom in boste spoznali osebo(če ste samski), ki bo v veliki meri ustrezala vaši podobi življenjskega sopotnika. Medsebojna privlačnost bo pripeljala do hitrega vstopa v čustveno razmerje, po tem pa bo sredi leta prišlo do nestabilnosti v odnosu in nesoglasij. Na srečo bo to le obdobje medsebojnega prilagajanja. Do konca leta boste vedeli, da se vaš odnos razvija v resno zvezo, saj boste naredili skupne dolgoročne načrte.

Kariera (karierni horoskop devica 2022)

V službi boste imeli veliko težav, ki pa jih boste reševali postopoma. Najbolj vam bo pomagala pozitivna energija, ki jo boste imeli letos na pretek. Morda boste v začetku leta želeli zamenjati službo, in ker v tem obdobju zvezde delajo za vas, ne pozabite izkoristiti te priložnosti. Največ poslovnih dilem boste imeli februarja. Bodite previdni pri odločitvi, saj bo ta odločitev vplivala na vašo prihodnost.

Zaradi slabega vpliva Saturna bo vaša ustvarjalnost blokirana in ne boste mogli delati tako, kot ste delali do sedaj. Številni vidiki za letošnje leto pravijo, da boste imeli srečo, če se boste odločili za vlaganje v lastno podjetje. Najboljši čas za to je jesen, saj se vam takrat vse, kar vložite, večkrat povrne.

V juliju boste imeli težave zaradi T-kvadrata Marsa in Venere s Saturnom in Uranom, prekinili boste poslovno partnerstvo zaradi razhajanja interesov. V avgustu in septembru boste lahko rešili večino težav in zagnali projekte, ki vam bodo odprli nove možnosti.

Vse gre na bolje. Foto: Daniil Silantev / Unsplash

V oktobru boste izboljšali svoje finančno stanje, v novembru pa bodite previdni in varčni. Sončev mrk, ki bo decembra v znamenju Strelca, vam bo preprečil pravočasno izpolnjevanje pomembnih rokov, kar bo zmanjšalo zaslužek, ki ga pričakujete. Izogibajte se tveganim delom.

Denar (finančni horoskop devica 2022)

Prihodnje leto bo v znamenju uspehov in denarnih dobičkov, tako da skozi vse leto ne boste imeli skoraj nobenih finančnih težav. V februarju boste imeli nekaj manjših finančnih izgub, torej stroškov, ki pa ne bodo izginili imate globlji namig o vašem proračunu. O sreči se boste prepričali aprila, saj vas takrat čaka velika denarna nagrada, ki bo rešila vse vaše finančne težave. Od aprila do konca leta boste imeli več denarja, kot ga boste potrebovali.

Zdravje (zdravstveni horoskop devica 2022)

Mars v Kozorogu in Vodnarju vam bo skozi vse leto bo pomagal izboljšati vaše duševno in fizično zdravje. Vpliv zemeljskega znamenja Kozoroga vas bo spodbudil, da več časa preživite na prostem. Vodnar kot zračno znamenje vas bo spodbujal, da izboljšate svojo inteligenco z učenjem novih veščin in preizkušanjem novih stvari. To pa lahko izboljša vaše duševno zdravje.

Horoskop Tehtnica za leto 2022

Najbolj obsežen horoskop za tehtnice 2022 napoveduje, da bo to odlično leto za obnovitev starih prijateljstev in za učenje iz napak iz preteklosti.

Planetarni vplivi na tehtnico v letu 2022

Za Tehtnico 2022 izgleda še posebej ustvarjalno. Skozi vse leto se lahko zanesejo na podporo Jupitra in Saturna, ki gresta skozi njuno 5. hišo (ustvarjanje, ustvarjalnost, ljubezen). Zato priporočamo, da se v letu 2022 spomnite stvari, ki so vas vedno osrečevale ali so vam pomagale, da se sprostite in si vzamete čas zanje.

Saturnov vpliv, čeprav se včasih morda zdi omejujoč, je lahko še posebej koristen, če vam pomaga uresničiti nekatere načrte in projekte. Zelo verjetno boste ugotovili, da samo vaš talent ni dovolj in da je treba trdo delati, da izstopate.

Razmišljate o novem domu. Foto: Jonathan Borba / Unsplash

V letu 2022 Uran prehaja skozi 8. hišo tehtnice in ustvarja napete aspekte z Jupitrom (med 13. in 22. januarjem) ter s Saturnom (med 6. februarjem in 3. marcem, 1. in 26. junijem ter 1. in 24. januarjem). Zelo verjetno je, da boste občutili velik pritisk ali se boste spopadli s težkim obdobjem v smislu prihodkov ali srčnih bolečin.

Lahko razmišljate tudi o preselitvi, po drugi strani pa je morda bolje, da se bolj vključite v življenje skupnosti, v kateri ste. 10. junija 2022 je v 9. hiši Tehtnice sončni mrk (potovanja, visokošolska izobrazba), ki vas lahko navduši, da razširite svoja obzorja. Vpišite se na fakulteto ali poiščite globlji pomen življenja.

Ljubezen (ljubezenski horoskop tehtnica 2022)

Januarja bo Venera v Kozorogu, zaradi česar boste do partnerja čutili bolj intenzivna čustva, manjkalo pa vam bo strasti. Odvisno od tega, s katerim znakom ste v razmerju.

Prva polovica leta vam v odnosu z ljubljeno osebo prinaša več napetosti kot harmonije. Težave, ki jih niste sproti rešili, so se nabrale in naredile vaš odnos nestabilen in napet. Od marca do sredine junija vas čaka mirnejše obdobje. Konec junija in julija bo imel vaš partner številne ugovore na vaše vedenje. Še posebej vam bo zameril, da več časa preživite s prijatelji, in s tem zanemarjate njega in vašo družino. Veliko se boste prepirali. Od avgusta do konca oktobra se boste dobro razumeli, novembra pa ne našli skupnega jezika pri vlaganju denarja.

Samskim bo začetek leta prinesel razočaranja, saj bodo ugotovili, da ima oseba, v katero so zaljubljeni, nekoga drugega. Medtem boste imeli okoli sebe nekaj takšnih oseb, ki si bodo želele avanturo z vami, vendar se vam nobena od njih ne bo zdela privlačna.

Ljubezen pride – počasi. Foto: Jonathan Borba / Unsplash

Poletne dogodivščine vas bodo pritegnile, a vam ne bodo prinesle pričakovanega užitka. Šele oktobra boste spoznali nekoga, s katerim boste našli skupne interese.

Kariera (karierni horoskop tehtnica 2022)

V marcu in aprilu boste imeli dober občutek za partnerstva in sodelovanje. Izboljšal se bo denarni priliv in povečal zaslužek. Junija in julija vas čakajo težave na denarnem področju. Izogibajte se tveganim potezam. V avgustu in prvi polovici septembra bo vaša vladarka Venera šla skozi vaše znamenje in ustvarila večinoma harmonične aspekte, ki bodo krepili vaše vodstvene sposobnosti. Izboljšali boste poslovne odnose in dosegli boste velike uspehe v vsem, kjer morate pokazati kreativnost in iskati ideje.

Oktober vam bo prinesel priznanje in priložnost za karierno napredovanje. Novembra vas tudi letos čakajo finančne težave. Sončev mrk v Strelcu v decembru vam bo preprečil uspeh pri pogajanjih o novih projektih. Nekaterih rokov ne boste mogli izpolniti.

Zdravje (zdravstveni horoskop tehtnica 2022)

V letu 2022 bo Mars imel več prehodov skozi Vodnarja, zato se boste verjetno počutili bolj ambiciozni, ko gre za zdravje. Je pa verjetno tudi, da boste skušali izboljšati svoje zdravje, ne zaradi lastnega počutja, ampak bolj zaradi svojega videza. Ne silite se v to. Izogibajte se trendovskim dietam.

Denar (finančni horoskop tehtnica 2022)

Prvi trije meseci v letu bodo precej težki in s pomanjkanjem denarja. Situacija pa se bo spremenila že v začetku aprila, ko boste dobili finančna sredstva. V prihodnjih mesecih ne boste imeli težav z denarjem, vendar vas sredi avgusta čakajo nepričakovani izdatki in izgube.

Horoskop Škorpijon za leto 2022

Leto 2022 bo za vas leto obilja. Veliko tega, kar boste prejeli v obliki finančnih nagrad, prihaja iz prizadevanj v preteklosti.

Je leto 2022 vaše srečno leto?

Da. Za škorpijone bo leto 2022 srečno leto. Imeli boste srečo v vseh pogledih in lahko dosežete čudovite stvari.

Planetarni vplivi na škorpijona v letu 2022

Planet Pluton je od leta 2019 v Škorpijonovi hiši intelekta in komunikacije, kjer bo ostal do leta 2024.

Izkoristite prednosti tega položaja, kot so moč prepričevanja, duševno moč, analitične sposobnosti, talent za raziskovanje, zanimanje za psihologijo in različne globoke, subtilne ali celo skrivnostne teme. Predvsem pa sposobnost, da se zaščitite pred njegovim neprijetnim vplivom, ki so pretirana kritičnost, negativne misli, anksioznost ali fobije, živčna napetost, nagnjenost k manipulaciji z drugimi ljudmi.

Končno lahko žanjete sadove svojega dela!

leto 2022 je vaše leto, škorpijoni! Foto: Andrey Zvyagintsev / Unsplash

Če ste bili vztrajni in ste začeli nov projekt ali ste sprejeli odločitve, ki še niso pokazale nobenih rezultatov, je zdaj napočil vaš trenutek za uspeh.

Jupiter (retrogradno se obrne 28. julija 2022 do četrtka, 24. novembra 2022) prehaja v domeno finančnih sredstev, pridobljenih z delom, samospoštovanjem in stvarmi, zaradi katerih se počutite varne, zato boste imeli možnost stimulirati ta področja.

Povečale se bodo vaše sposobnosti in talenti. Boste bolj učinkovite, nagrajeni za svoje delo, odprle se vam bodo nove možnosti. Ne hitite, da bi uživali v sadovih svojega dela ali vlagali v tvegana podjetja.

Ne zapravljajte več kot običajno, saj je to leto za produktivnost!

Neptun, še en planet s počasnim razvojem, prehaja skozi Škorpijonovo hišo ljubezni in erotike. To je občutljiv položaj, saj ima Neptun, čeprav je zelo romantičen, a ima zavajajoč vpliv, saj veliko obljublja, a skoraj nič ne realizira.

Retrogradna Venera (od 19. decembra 2019 do 29. januarja 2022) prinaša željo po ločitvi od vsega, zato želite biti odkriti, saj ste bili v zadnjih mesecih nesrečni. Če ste vzpostavili nove odnose, lahko o partnerju odkrijete nekatere skrivnosti.

Škorpijon je eno od dveh znamenj, na katera vpliva retrogradni Mars (od 30. oktobra 2022 do 13. januarja 2023). V svojih projektih boste pokazali odločnost. Vendar se boste počutili preobremenjeni in izčrpani, ker ne boste mogli izpolniti vseh svojih nalog.

Sreča vas bo obdajala vso leto 2022! Foto: Andrey Zvyagintsev / Unsplash

Presenetljivo je, da so v letu 2022 škorpijoni skoraj imuni na Merkurjeva muhasta gibanja (retrogradno od 10. maja do 3. junija 2022). Po naravi škorpijoni niso najbolj komunikativni ljudje in svoja čustva izražajo le pred zelo bližnjimi ljudmi. Zato se ne bodo soočili s komunikacijskimi težavami.

V službi lahko pride do manjših napetosti z bolj občutljivimi sodelavci, vendar to ne bo preprečilo razvoja projektov, ki ste jih že začeli. Vendar bi bilo pametno pokazati diplomacijo in potrpežljivost. Poleg tega bi moral škorpijoni v teh treh tednih prenehati biti sarkastični in ironični.

Ljubezen (ljubezenski horoskop škorpijon 2022)

Pomlad in tudi konec leta 2022 bosta še posebej za samske škorpijone polna veselja. Čeprav je zunaj mrzlo, bo v vaše življenje prišel nekdo, ki bo ogrel vaše življenje. Če vam je nekdo že nekaj časa všeč, je to trenutek, da ukrepate. Skozi vse leto ste pridobili veliko moči in vztrajnosti, in če ju uporabite zdaj, vam bo uspelo doseči ljubezensko zvezo, o kateri ste vedno sanjali.

Se bo škorpijon poročil leta 2022?

Samski škorpijoni lahko srečajo nekoga, s katerim lahko vzpostavijo trdno, dolgotrajno razmerje, medtem ko lahko škorpijoni, ki so že v stabilnih odnosih, pričakujejo predloge za poroko. Leto 2022 škorpijonom olajša utrjevanje in harmonijo v zakonu.

Kariera (karierni horoskop škorpion 2022)

Vaša kariera se je v zadnjem letu okrepila in leto 2022 bo enako do sredine leta, ko bo videti, kot da je vse na pravem mestu. To lahko povzroči napredovanje, uspeh, nagrade, večjo produktivnost.

Rezultati prizadevnega dela in osredotočenosti, sprejemanja osebne in poklicne odgovornosti bodo vidni v letu 2022.

Izstopi iz sence, dragi škorpijon, uživaj v 2022. Foto: Andrey Zvyagintsev / Unsplash

Morda se preveč intenzivno osredotočate na delo, zato bodite previdni, da ne pregorite ali da, ne bili preveč agresivni.

Denar (finančni horoskop škorpijon 2022)

Leto 2022 prinaša energijo za privabljanje denarja, z začetkom zgodaj spomladi. Skozi vse leto boste videli nenehno obilje in do konca leta 2022 boste lahko videli najvišjo točko pridobljenega in skupnega dohodka. To je čas za shranjevanje finančnih sredstev za prihodnost.

Sijaj, osebna moč, vizija, jasnost so vse ključne besede za vaše finančno leto 2022. Konec leta boste pritegnili tisto, po čemer ste hrepeneli, da vam zagotovi varnost in zadovoljstvo.

Zdravje (zdravstveni horoskop škorpion 2022)

Letos bo vaše zdravje precej dobro. Dobro skrbite zase. Nadaljujte s tem.

Horoskop Strelec za leto 2022

Dragi strelci, v letu 2022 vas čaka velik poslovni uspeh. Končno vam bo uspelo uresničiti vsaj delček vizionarskih sanj!

Planetarni vplivi na strelca v letu 2022

Maja 2022 bodo nekateri strelci tako nezadovoljni sami s seboj, da bodo začutili potrebo po radikalni preobrazbi. Pojavijo se lahko nekateri stari strahovi ali pa boste odkrili nekaj o sebi, kar vam bo pomagalo opredeliti nov slog, cilje in morda celo področje, na katerem želite študirati ali delati.

Jupiter, vladar Strelca, pomembno prispeva k spremembam, ki se zgodijo v letu 2022, ko skupaj s Saturnom prehaja skozi vašo 3. hišo (komunikacija, učenje, izmenjave, transakcije, komunikacije ). Posledično poudarja, da greste skozi življenjsko fazo, v kateri ste se bolj pripravljeni učiti novih stvari.

V letu 2022 boste morda naleteli na posebne priložnosti za učenje, vendar bolj za učenje novih praktičnih veščin. Na primer, če ste študent in obiskujete predavanja za pridobitev kvalifikacije, obstaja velika verjetnost, da boste pridobili nekaj praktičnih izkušenj z ljudmi, ki imajo izkušnje na tem področju. Odkrijete lahko veliko stvari o sebi, svoji lastni vrednosti in svojih sposobnostih.

Pazite na svoje zdravje! Foto: Christopher Campbell / Unsplash

Pomembno je tudi, da v letu 2022 Jupiter in Saturn delata napete aspekte z Uranom – vladarjem 3. hiše Strelca. Uran prehaja skozi vašo 6. hišo in kvadrati, ki jih tvori z Jupitrom (13.-22. januar) in Saturnom (6. februar-3. marec, 1.-26. december in 16.-24. december), kažejo na nagnjenost k stresu, duševni utrujenosti, tesnobi. Pazite, da ne hitite s kakšno čudežno dieto ali čez noč spremenite prehrano.

Jupitrov tranzit skozi vašo 4. hišo aktivira strahove, povezane z notranjim ravnovesjem in odnosi z ljubljenimi. Nekateri strelci si bodo ustvarili družino, kupili dom.

Ljubezen (ljubezenski horoskop strelec 2022)

Februarja, junija in oktobra boste naleteli na nesporazume v komunikaciji in dogovorih s partnerjem. Neizrečene besede, neizpolnjeni skupni načrti bodo od vas zahtevali potrpežljivost in dobro voljo, drugače odnos ne bo preživel. Maj, avgust in december bodo meseci, ko boste lahko dosegli največ harmonije v čustvenem odnosu in ko boste lahko dosegli pomembne skupne cilje. Uživali boste v skupnem potovanju.

Obdobje od januarja do sredine aprila ni naklonjeno novim čustvenim razmerjem. Pritegnila vas bo oseba, ki je polna idej, vendar se ne boste mogli čustveno povezati. Maj vam prinaša kratko, a lepo pustolovščino. Junija se bo z vami želel srečati bivšim partner, vendar bi bilo najbolje, da se s tem ne strinjate. Avgust je najboljši mesec v letu za vas, da vstopite v novo razmerje. V vaše življenje bo vstopila oseba, ki vas bo iskreno ljubila in osrečevala.

Čaka vas sreča v ljubezni! Foto: Andriyko Podilnyk / Unsplash

Nekoliko starejši strelci bodo v septembru spoznali svojega bodočega partnerja preko skupnega prijatelja.

Kariera (karierni horoskop strelec 2022)

Mars bo s Saturnom naredil kvadrat, kar vam bo otežilo pogajanja o novih velikih in dolgoročnih projektih. Tekom februarja se boste lahko lotili novih pogajanj in boste imeli več uspeha pri sklepanju dogovorov in pogodb.

Merkur, ki vlada vašemu delovnemu področju, bo marca prešel skozi znamenje Rib, kjer je v izgnanstvu, kar vam bo otežilo pravočasno opravljanje prednostnih delovnih nalog. April in maj bosta za vas ugodna za reševanje težav in končno boste lahko dosegli napredek in načrtovane cilje.

Lunin mrk konec maja v vašem znamenju vam bo prinesel zamude na področju plačilnega prometa, sončni mrk v Dvojčkih v juniju pa bo povzročil prekinitev enega pomembnega partnerstva v vašo škodo.

V juniju in juliju bodo v kvadrat T vstopili Mars, Venera, Saturn in Uran, kar vam bo prineslo nove težave. Podpora, ki ste jo pričakovali od institucij in strokovnjakov, ne bo tako velika, kakor ste pričakovali. Od avgusta bodo sledile izboljšave in do sredine novembra boste lahko napredovali na vseh pomembnih področjih, kar bo izboljšalo vaše finance in vam lahko prinese tudi karierni napredek.

Uživajte v življenju! Foto: Bruno Adam / Unsplash

Decembra lahko sončni mrk v vašem znamenju povzroči padec s položaja. Izogibajte se tveganjem. Brezposelni strelci se bodo lahko zaposlili v času aprila, maja, avgusta, septembra in oktobra.

Denar (finančni horoskop strelec 2022)

Prihodnje leto vam ne bo povzročalo preglavic, kar zadeva financ. Januarja boste imeli veliko stroškov, tako da boste februarja in marca imeli nekaj težav glede tega. V aprilu, maju in juniju ne bodo imeli težav z denarjem, a ga tudi ne bo preveč.

Novembra in decembra pričakujte višje denarne prilive. Možno je, da boste dobili nekaj dediščine ali pa vam bodo mnogi končno vrnili denar. To je tudi idealno obdobje za zamenjavo službe.

Zdravje (zdravstveni horoskop strelec 2022)

Poskrbite, da boste med retrogradnim Merkurjem leta 2022 dobro poskrbeli za svoje zdravje. Leto 2022 izkoristite in poskusite sprejeti nove zdrave navade. To lahko vključuje vrnitev v telovadnico, opustitev kajenja ali zmerno pitje alkohola.

Horoskop Kozorog za leto 2022

Ne bo slabo, dragi kozorogi. V letu 2022 boste imeli občutek, da se vam priložnosti ponujajo z vseh strani. Uporabite svojo intuicijo, da se boste pravilno odločili, ali boste tvegali ali ne.

Planetarni vplivi na kozoroga v letu 2022

Kozorogi že vrsto let preživljajo proces globoke transformacije, ki jih vodi prisotnost Plutona v znamenju Kozoroga.

Leta 2022 bodo nekateri občutili olajšanje, ko bosta Jupiter in Saturn prešla iz Kozoroga v Vodnarja (delo, denar, vrednote).

Tranziti Jupitra in Saturn skozi 2. hišo Kozoroga kažejo tudi na dejstvo, da morajo še vedno delati na svoji samozavesti. V letu 2022 imate priložnost premagati nekatera omejujoča prepričanja, saj vas bodo dogodki prisilili, da stopite iz cone udobja in se obnašate drugače, kakor ste navajeni. Odkrili boste nove stvari o sebi in svojih sposobnostih.

Nekateri kozorogi so lahko sebični ali skopi, medtem ko jih energija Jupitra žene k velikodušnosti, raziskovanju in izkazovanju dobrodelnosti. Ni lahko najti ravnovesja med obema polarnima nasprotjema, a to bi lahko bila ena od lekcij, ki se jih bodo morali naučiti v letu 2022.

Med 14. majem in 28. julijem 2022 se Jupiter odpravi na kratko potovanje po 3. hiši Kozoroga (komunikacija, učenje) in se 29. decembra sem vrne za nekaj mesecev. Prisotnost Jupitra v vaši 3. hiši spodbuja komunikacijo z nekom, ki vam je blizu in vam je pri srcu, tako da lažje sprostite nekaj notranjih bremen.

Pazite nase! Foto: Alex Green / Pexels

Sončni mrk 10. junija 2022, 6. hiša Kozoroga (zdravje, delo), nakazuje, da je vaše zdravje lahko krhko ali prizadeto zaradi notranjih pretresov, težav in skrbi v zadnjem času, morda celo zadnjih letih. Če želite ponovno pridobiti fizični in duševni ton, morate spremeniti svoj pogled na stvari. Pozorni morate biti tudi na čas dela/počitka, pazite nase, dajte si več časa za sprostitev in čim bolj zdravo prehranjevanje.

Ljubezen (ljubezenski horoskop kozorog 2022)

Začetek novega leta vam prinaša nesoglasja glede vlaganja skupnega denarja. Trmasti boste in ne boste želeli popustiti. Podobna nesoglasja boste imeli v juniju, juliju, novembru in decembru, poleg finančnih vprašanj, se s partnerjem ne bosta strinjala glede skupnih aktivnosti ( potovanja, zabava, prosti čas).

Spomladansko obdobje bo bolj ugodno za harmonične intimne trenutke, izlete ob vikendih, za doseganje skupnih ciljev. V avgustu, septembru in oktobru boste odnos vnesli nekaj novega, kar bo okrepilo vašo intimnost s partnerjem.

Začetek novega leta vam prinaša srečanje z osebo, ki vam bo všeč na prvi pogled in ki bo v vas vzbudila strasti, a vajina zveza bo razmeroma kratka. Sredi leta vas čaka še ena avantura, polna strasti, a tudi ljubosumja in pogostih nesoglasij.

Od oktobra do konca leta vas čaka bolj umirjeno obdobje in spoznavanje osebe, ki bo v vaše življenje vnesla čustveno toplino in vas bo navdihnila. Začeli boste harmonično razmerje, ki bo resno in dolgotrajno.

Spoznali boste svojo ljubezen. Foto: Jonathan Borba / Unsplash

Nekoliko starejši strelci vedo, kaj hočejo v ljubezni. Svojo boljšo polovico boste srečali sredi avgusta. To bo ljubezen na prvi pogled in do konca leta boste že živela skupaj.

Kariera (karierni horoskop kozorog 2022)

Izogibajte se tveganim naložbam, ker si boste v trenutkih zanesenosti, lahko zlahka povzročite resne izgube. Ni priporočljivo ustanoviti podjetja, ki zahteva velike naložbe.

Februarja bo Venera, ki vlada vašemu delovnemu področju, vzpostavila konjunkcijo z Jupitrom in vam bo dala možnost vlaganja na področja, ki vam bodo prinesla varen zaslužek in dobiček.

V marcu in aprilu boste imeli ugodno obdobje za začetek novih projektov. Jupiter bo sredi maja vstopil v znamenje Rib in tam ostal začasno, kar vam bo prineslo uspeh pri pogajanjih o novih poslih.

Sončev mrk v Dvojčkih sredi junija vam prinaša težave in prišlo bo do zastoja v obtoku denarja. Izogibajte se zadolževanju. Od avgusta do sredine novembra boste začeli donosna poslovna partnerstva in dosegali uspehe. Decembra bo Venera v vašem znamenju začela retrogradno in začeli boste zasebni posel, ki ste ga že dolgo odlašali.

Boste finančno preskrbljeni. Foto: Mantas Hesthaven / Unsplash

Brezposelni kozorogi bodo dobili priložnost za zaposlitev. Ugodni meseci za zaposlitev so marec, maj, avgust in oktober.

Denar (finančni horoskop kozorog 2022)

Prihodnje leto bo finančno stabilno in boste lahko popolnoma zadovoljni. Januar bo finančno težji, saj vas v januarju čakajo nekateri nepričakovani izdatki in finančne izgube. Tudi v februarju se stanje ne bo vidno izboljšalo, a ne boste imeli izgub. Sreča zvezd vas bo spremljala, zato vas v marcu čaka velika denarna nagrada, ki bo rešila vse vaše skrbi in finančne težave. Novembra vas čaka večji priliv denarja.

Zdravje (zdravstveni horoskop kozorog 2022)

V letu 2022 se poskusite osredotočiti na svoje duševno zdravje. Prišli bodo trenutki, ko se boste počutili zmedeno in pod stresom. Ko se to zgodi, se poskusite za kratek čas odmakniti od drugih ljudi, da se umirite in sprostite. Pomembno si je zapomniti, da je vaše duševno zdravje prav tako pomembno kot vaše fizično zdravje.

Horoskop Vodnar za leto 2022

Njabolj obsežen horoskop za vodnarja 2022 razkriva, da bo leto 2022 dalo povprečno dobre rezultate na vseh področjih. Vedno znova boste deležni številnih izzivov, vendar jih boste s svojim trdim delom in marljivostjo zlahka prestali.

V letu 2022 bo vaša sreča zasijala močneje kot lani.

Planetarni vplivi na vodnarja v letu 2022

Mesec januar in februar bosta ugoden čas za razvoj dobrih odnosov z ljudmi, še posebej z novimi osebami. Svetujemo vam, da ste pri teh odnosih previdni. Ljubezensko življenje vodnarja se bo v februarju v primerjavi s prejšnjimi meseci izboljšalo.

V mesecu marcu in aprilu morate biti pozorni na svoje zdravje. Ustrezna prehrana in telesna vadba sta nujni, da bi se izognili težavam, ki se lahko pojavijo v tem mesecu.

V juniju in juliju se ne obremenjujte preveč. Odločite se za šport ali odhod v naravo, saj vam bo to olajšalo psihični stres in vas sprostilo. Komunikacija in iskrenost sta ključna elementa v vaših odnosih, zaradi katerih lahko napredujete.

via GIPHY

Meseca september in oktober sta meseca, ko bosta taktnost in diplomacija naredila čudeže v vaši karieri. Letos je odnos s stranko ključ do vašega preživetja. Z leti boste prejeli napredovanje, dvig plače in priznanje.

Do konca leta boste uživali v uspehu. Lahko se pojavijo neželeni stroški, prav tako je priporočljivo, da se izogibate hrani, bogati z maščobami, ker lahko v tem obdobju škoduje vašemu prebavnemu sistemu.

Vodnar je znan po svoji svobodi v ljubezni, saj želi vse narediti na svoj načinih in v svojem slogu. Morate prihraniti več denarja in biti bolj stabilni v financah.

Ljubezen (ljubezenski horoskop vodnar 2022)

Kar zadeva zasebno življenje, se morajo vodnarji leta 2022 zavedati, da je situacija v njihovih rokah. Če ste v zvezi ali zakonu, se poskusite izogniti ohladitvi odnosa. Posvetite se drug drugemu, uživajte v skupnih aktivnostih. Potrudite se, da ne izgubite tistih stičnih točk, zaradi katerih ste še zaljubljeni.

Za nekatere odnose se ni vredno boriti in vodnarji se bodo odločili za razhod, ločitev. Samskim, zvezde svetujejo, naj v letu 2022 pokažejo malo več strpnosti do ljudi.

via GIPHY

Nič ni narobe z visoko samopodobo, vendar obstaja nevarnost, da boste zaradi prevelike izbirčnosti zamudili nekaj pomembnega. Nekatere priložnosti se zgodijo enkrat v življenju.

Obstaja možnost, da vstopite v mrežo zahrbtne osebe, ki bo za sebične namene manipulirala z vami.

Kariera (karierni horoskop vodnar 2022)

Čaka vas spremenljivo in burno obdobje v vaši karieri. Po nekaj zmagah pride padec, nato pa vas čaka nov vzpon. Na vas je, da se odločite, kako hitro se bodo ti dogodki zgodili. Če se na situacijo nikakor ne odzovete, bo po enem vzponu sledil daljši premor. Ne boste mogli doseči ciljev, h katerim stremite.

Denar (finančni horoskop vodna 2022)

Čas je denar, ne pozabite na to. Z izgubo dragocenih dni, ki jih je mogoče posvetiti razvoju, prostovoljno prepuščate položaje konkurentom. Če nimate energije za aktivno poslovanje, najemite strokovnjaka, ki ne bo dovolil padca donosnosti vašega podjetja. Biti na tekočem z aktualnimi dogodki je glavna stvar, da ne bi izgubili običajnega dohodka.

via GIPHY

Vodnarju v letu 2022 svetujemo, naj se vzdrži nerazumne porabe. Po 30. juniju boste dobili množico zanimivih ponudb, donosnih poslov, koristnih povezav, ki lahko čez noč spremenijo vaš obstoječi način življenja in s tem povzročijo nekaj zmede. Če se predate dvomom, lahko zamudite svojo priložnost.

Zdravje (zdravstveni horoskop vodnar 2022)

Kar se tiče zdravja, bo vse v redu. To je odličen čas za šport in opustitev slabih navad. Pogosteje analizirajte situacije v svojem življenju.

Horoskop Ribi za leto 2022

Horoskop ribe za leto 2022 bo ribam zelo naklonjen. Ne hitite z odločitvami, ampak dobro premislite, ali dejansko želite spremeniti sebe ali vse okoli sebe. Ne boste imeli težav z denarjem, zato si boste končno lahko oddahnili.

Planetarni vplivi na ribe v letu 2022

Številnim Ribam v letu 2022 postane jasno, da se morajo bolj kot kdaj koli prej združiti, prilagoditi lastnim vrednotam in nekaterim starejšim ciljem ali sanjam, ki so jih na poti morda izgubili ali iz kakršnega koli razloga opustili.

Jupiter in Saturn gresta skozi vaše 12. hiša (brezpogojna ljubezen) in vam pomagata obnoviti notranje ravnovesje in na novo določiti smer, v katero greste v življenju v skladu s svojimi najglobljimi duhovnimi prepričanji. Saturnov tranzit skozi vašo 12. hišo je toliko bolj pomemben, ker se Ribe pogosto izgubijo v dolgotrajnih sanjah, idealih ter se izogibajo resničnosti.

Ker je Saturn vladar 11. hiše Rib si vzamete čas za iskanje, razmišljanje in premislek. Med letom 2022 Uran – vladar 12. hiše Rib – ustvarja napete aspekte z Jupitrom in Saturnom, kar kaže, da bi se lahko spopadli z nenavadnimi dogodki ali situacijami, ki so namenjene preizkušanju nekaterih vaših starejših ali zastarelih idej, da bi vas spravili iz cone udobja in vas pripravi do soočenja z realnostjo, ki je ne morete več zanikati.

Včasih se lahko počutite ranljive in vidite sovražnike tudi tam, kjer jih ni. Po drugi strani pa bi lahko sklepali, da so vaši najhujši sovražniki vaše lastne ideje in prepričanja.

Iskanje odpuščanja ni znak šibkosti; nasprotno, to je znak notranje moči, gesta, ki lahko pospeši zdravljenje in vam pomaga hitreje doseči duševni mir.

Odpuščanje ni znak šibkosti. Foto: Timur Romanov / Unsplash

Jupiter, tradicionalni vladar Rib, za kratek čas preide skozi vaše znamenje (14. 5. – 28. 7.) in se nato 29. 12. 2022 preseli v Ribe, kjer bo ostal do maja 2022. Ta tranzit vam na dolgi rok odpira nove perspektive in vam pomaga, da postanete bolj optimistični pri odkrivanju motivacije, ki jo potrebujete za vztrajnost in realnost pri premagovanju težav, s katerimi se soočate v zadnjem času.

Ljubezen (ljubezenski horoskop riba 2022)

Zvezde vam napovedujejo srečo v ljubezni. Največ je boste imeli od 25. februarja do 20. marca, ko je Venera v Ribah. Neptun v Ribah (celoletno) bo imel velik vpliv na vaše osebno življenje, vključno z družinskim življenjem. Letos boste morda imeli težave, da ostanete zvesti sami sebi. V nekaterih primerih je morda vaša družina tista, ki povzroča vaše notranje konflikte. Če lahko, poskusite svoji družini pokazati svoj pravi jaz.

Začetek leta, predvsem februar, vam prinaša nesoglasja zaradi skrivnosti, ki jih imata s partnerjem v medsebojnem odnosu, ki si jih bosta morala razložiti. Stvari, o katerih ste dolgo molčali, lahko resno omajajo vaše medsebojno zaupanje.

Ljubezen bo na vaši strani! Foto: Jakob Owens / Unsplash

Od marca do konca maja boste lahko premagali te težave in izboljšali skupno življenje. V času julija se boste srečevali z nesoglasji v družinskih odnosih, pa tudi z nesporazumi v odnosih z ljubljeno osebo. Od avgusta do konca septembra vas čakajo harmonični skupni trenutki. Oktober vam prinaša napetosti zaradi skupnih financ. Do konca leta vas čaka mirnejše obdobje.

Če ste samski vas bo v januarju in februarju privlačila oseba, ki ni svobodna in vam bo namigovala na skrivno zvezo. Strinjali se boste, a kmalu boste ugotovili, da je bila to napačna odločitev, in boste končali razmerje do sredine aprila. Junija vas čaka srečanje z osebo, s katero ste imeli čustven odnos pred nekaj leti in poskusili boste znova, a bo kratkotrajno. Sredi avgusta bo v vaše življenje vstopila oseba, ki jo boste doživeli kot sorodno dušo in s katero boste zgradili harmoničen odnos, poln ljubezni in podpore.

Kariera (karierni horoskop riba 2022)

Če vam trenutna služba onemogoča ustvarjalnost, je pomlad pravi čas, da jo zamenjate. Imeli boste priložnost, da začnete delati nekaj povsem drugega, lahko pričakujete veliko višji zaslužek. Čeprav letos ne boste imeli finančnih težav, bi bilo dobro, da začnete varčevati, saj vam bo to še kako prav prišlo, ko boste konec leta 2022 zapadli v manjšo krizo.

Če načrtujete dopust, najprej rešite vse težave v službi, saj se sicer ne boste mogli popolnoma sprostiti. Če nimate službe, obvezno sprejmite ponudbo v zasebnem podjetju. Čeprav bo sprva težko, boste kasneje imeli veliko uspeha. Na začetku zime pričakujte večji priliv denarja, ki bo prišel k vam ravno takrat, ko ga boste najbolj potrebovali. Obdobje je idealno za ustanovitev lastnega podjetja.

Leto 2022 vam bo res naklonjeno. Foto: Allef Vinicius / Unsplash

Jupiter bo v vaše znamenje vstopil sredi maja in vam bo prinesel številne ugodnosti, da se boste izkazali v tem, za kar ste strokovnjak, kar vam bo prineslo prepoznavnost in napredovanje v karieri.

V juniju in juliju bosta Mars in Venera s Saturnom in Uranom naredila T-kvadrat, kar vam bo prineslo napete odnose s sodelavci v službi. Konec julija se Jupiter vrne retrogradno v znamenje vodnarja in vam odpre možnosti, da nadoknadite tisto, kar ste bili prisiljeni odložiti do konca leta.

Denar (finančni horoskop riba 2022)

V naslednjem letu vam finance ne bodo predstavljale težav, saj boste imeli res veliko denarja. Februar bo stabilen, pravo presenečenje pa pride z marcem.

Zdravje (zdravstveni horoskop riba 2022)

V letu 2022 je najbolje, da zdravju največ pozornosti posvetite svojemu fizičnemu zdravju. Verjetno boste morali početi stvari, zaradi katerih bo vaše fizično telo zelo utrujeno. Iz tega razloga je najbolje, da pogosto telovadite in ne pozabite na pravilno prehrano. To je tudi odlično leto, da preizkusite razstrupljanje čiščenja telesa. Ne načrtujte diete zaradi pritiska drugih.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!