fbpx

Horoskop oven 2022: Kaj čaka ovne v letu 2022!

Foto: Valerie Elash / Unsplash
Zadnjič posodobljeno: :

Dragi ovni, ne skrbite, vse bo ok v letu 2022, nič slabega se ne bo zgodilo!

Horoskop za leto 2022 ovnom napoveduje, da bodo v novo leto vstopili z veliko optimizma in željo po uresničitvi čim več načrtov. To jim bo uspelo, če bodo uspeli ločiti pomembno od nepomembnega. Zato bodite previdni pri sprejemanju odločitev, saj bodo zelo vplivale na vaše življenje.

Planetarni vplivi na ovna v letu 2022

Ovni se v letu 2022 osredotoča na prihodnost in nova obzorja, saj jih spodbujata Jupiter in Saturn iz 11. hiše Ovna. Jupiter olajša pot do sprave in odpuščanja, pa tudi do odkrivanja tistih, ki vam želijo škodo, medtem ko se pretvarjajo, da so vaši najboljši prijatelji.

Ko Saturn prehaja skozi vašo 11. hišo, bi lahko šli skozi obdobja, v katerih boste v svojem življenju videli le svoje pomanjkljivosti ali težave.

Znanje bi lahko bilo občutljiva tema za Ovna v letu 2022, saj so Lunina vozlišča v Dvojčkih in Strelcu. Lunin mrk 26. maja 2022 in sončni mrk 10. junija in 4. decembra aktivirata tudi os Dvojček-Strelec, kar pomeni 3. in 9. hišo Ovna, ki sta povezani z učenjem, razmišljanjem, komunikacijo, visokošolsko izobrazbo. Bodite prilagodljivi in ​​pripravljeni spremeniti smer, če se izkaže, da je taka sprememba potrebna.

Posvetite čas učenju. Foto: Brooke Cagle / Unsplash

Zelo pomembno je tudi, da vse, kar znate, udejanjite v praksi. Ni vam nujno, da se osredotočate na diplomo (ali na njeno pomanjkanje), samo pokažite, česa ste dejansko sposobni.

V letu 2022 priporoča previdnost, če imate kakršne koli pravne spore, saj obstaja nevarnost, da se bo konflikt vse še poslabšal, nekje maja in decembra.

Ljubezen (ljubezenski horoskop oven 2022)

V prvi polovici leta se potrudite, da skupaj z ljubljeno osebo dosežete pomembne skupne cilje. Vaša komunikacija naj bo odprta, iskrena. Uživali boste v druženju s skupnimi prijatelji in našli boste dovolj časa za harmonične intimne trenutke v dvoje. Sredina leta vam zaradi Sončevega mrka v Dvojčkih prinaša nesoglasje in nesporazume. V vaš odnos se bosta prikradla dvom in nezaupanje, kar bo povzročilo prepire. V avgustu in septembru se boste trudili razrešiti pretekla nesoglasja. Od oktobra do konca leta boste imeli harmonijo in uživali v skupnih aktivnostih. Vaši skupni načrti se bodo uresničili.

Večino leta bodo partnerski odnosi dobri. Foto: Nathan Dumlao / Unsplash

Samskim februar prinaša spoznavanje osebe, ki je drugačna od večine ljudi, ki jih poznate, in ki izstopa po nečem izvirnem. Pritegnila vas bosta njegova svobodnost in odprtost pri izražanju svojih čustev. Vaš odnos se bo začel kot priložnostno druženje in to osebo boste sprva doživljali kot prijatelja Sčasoma boste spoznali, da obstajajo medsebojna čustva in da je vaš odnos več kot le prijateljstvo. Sredi septembra boste stopili v harmonično razmerje, ki lahko traja.

Kariera (karierni horoskop oven 2022)

Venera bo v znamenje Kozoroga in vaše področje dela in kariere vstopila v začetku januarja, v začetku leta pa vam bo prinesla možnost solidnega zaslužka z zagonom velikih projektov. Mars bo vstopil v znamenje Bika in naredil kvadrat s Saturnom, kar vas bo finančno obremenilo, ker boste imeli velika vlaganja in izdatke. Bodite previdni pri ravnanju z denarjem do marca.

Sredi januarja bo Jupiter naredil kvadrat z Uranom in vam bo prinesel nepričakovane težave v odnosih s sodelavci. Februarja bo Saturn naredil kvadrat z Uranom in imeli boste zamude pri plačilih. Mars bo marca in aprila šel skozi znamenje Dvojčkov naleteli boste na težave pri organizacijskem delu dela in pri dogovorih. Konec aprila boste imeli odlično idejo, kako zaslužiti velik denar in to vam bo uspelo.

Do konec leta se bo vse uredilo. Foto: Frank Marino / Unsplash

Sončev mrk v juniju bo povzročil odpoved nekaterih dogovorov in pomembna pogajanja ne bodo obrodila sadov, nekatere načrte pa boste morali spremeniti.

Zdravje (zdravstveni horoskop oven 2022)

Poskusite zmanjšati raven stresa z meditacijo ali jogo, kar bo veliko pomagalo ne le vašemu duševnemu, ampak tudi fizičnemu zdravju.

Denar (finančni horoskop oven 2022)

V prvem četrtletju tega leta vam sreča ne bo naklonjena. Ne boste zadovoljni s stanjem v službi in želite nekaj spremeniti. Vendar pa bo finančna situacija v tem obdobju veliko boljša. Pomlad vam prinaša izboljšanje. Denar boste morali porabiti bolj racionalno, saj je možno, da boste imeli več nepričakovanih stroškov. Zadnji trije meseci leta 2022 bodo za vas še posebej uspešni. Denar bo prišel z vseh strani in dobili boste napredovanje, ki ste ga pričakovali že od začetka leta. Če nikjer ne delate, pričakujte, da se bo vaša situacija rešila ob koncu leta.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!