fbpx

Horoskop 2022: kakšne bodo vaše finance v letu 2022 glede na vaše astrološko znamenje

To je vaš finančni horoskop za leto 2022!

Foto: envato
Zadnjič posodobljeno: :

Preverite, kaj vam napoveduje astrologija. Boste v letu 2022 obogateli? Boste imeli dovolj denarja, da boste brezskrbno živeli? Ali boste morali že danes pričeti varčevati, da boste naslednje leto mirno?

Pred vami je finančni horoskop. Vsi bi radi imeli dovolj finančnih sredstev, ki bi jim zagotovile lepo življenje. Kaj vas čaka v 2022? Preverite, ali se vam bo povečala plača, ali boste dobro poslovali ali bo posel, ki ga začenjate donosen.

Vas zanima kakšen je vaš finančni horoskop za leto 2022?!

Poglejmo, kakšno bo vaše finančno stanje v letu 2022?

Oven

Ovni, ki delajo v medijski industriji, bodo leta 2022 finančno uspešni. Tisti, ki delajo v drugih panogah, pa se morajo še v letu 2021 posebej potruditi, da bodo dobro zaslužili. V zadnjem četrtletju leta pa morajo biti vsi previdni, ker je Saturn v 8. hiši. Predvsem pri ravnanju z nepremičninami in vlaganju denarja v lahek zaslužek.

Bik

Biki bodo imeli dober pretok prihodkov v letu 2022, ker jim je planetarna lega Venere in Jupitra v tem letu naklonjena. Dohodek bo pritekal iz obresti in ostalih investicij. Vse česar se boste lotili bo donosno. Pred vami je zelo uspešno leto.

Dvojčka

Planetarni položaj Jupitra Venere, Merkurja in Saturna je v prid vašim financam. Priporočljivo je, da se z nepremičninskimi in naložbenimi zadevami ukvarjate v prvem četrtletju 2022. Le to vam bo ob koncu leta prineslo dobre donose.

Bo 2022 za vas uspešno na področju financ? Foto: Xeo / Unsplash

Rak

Raki bodo imeli stalni dohodek v letu 2022. Če ste zaposleni, se vam bo povečala plača. Pri vlaganju v plemenite kovine morate biti previdni. To je leto, ko morate začeti graditi kariero svojih sanj ter zaslužiti denar, ki ste si ga vedno želeli. Ključno je še letos povečati finančna sredstva, ki jih že imate.

Lev

Planet Jupiter je v hiši dedovanja bogastva. Morda boste dobili precejšen znesek iz lastnine, ki je last morda vaših staršev ali pa nekaj kar že imate v hiši. Tudi z vlaganjem v nepremičnine boste zaslužili precej denarja. Vaše finančno stanje v letu 2022 bo dobro.

Devica

Prisotnost Jupitra v Ovnu vam ne bo prinesla sreče v igrah na srečo. Saturnov vpliv je dober v vaših denarnih zadevah. Kljub temu boste leta 2022 imeli nepričakovane dodatne stroške. Priporočljivo je, da denar porabite pametno. Špekulacije vas lahko privedejo do izgube denarja. Sreča vam letos pri vaših finančnih zadevah ni naklonjena.

Tehtnica

Tehtnice bodo leta 2022 imele stabilen dohodek. Ni priporočljivo, da poskusite svojo srečo z vlaganjem v nepremičnine in plemenite kovine. Trdo delo lahko prinese nekaj večjih prihodkov leta 2022. Ne smete prodati nobenega premoženja, ki ga pridobite z družinsko dediščino. Prav tako ne smete poskušati zaslužiti prek spletnih iger.

Razmišljate, da bi vložili sredstva v kripto valute? Foto: Vicons8 Team / Unsplash

Škorpijon

Planetarni položaji Jupitra, Venere, Merkurja in Saturna so močni v vaših denarnih zadevah. Zaslužili boste več denarja od svojega rednega dohodka z vlaganjem v nepremičnine in finančne instrumente. Če imate kakšne ideje, jih uresničite, še posebej spomladi.

Strelec

Ljudje, rojeni v znaku strelca, bodo skozi svojo lastnino dobili večji dohodek. To je lahko iz vaše družinske dediščine. Tudi nepremičnina, ki ste jo kupili v zadnjem letu, se bo prodala za več kot je njena vrednost. Nakup in prodaja nepremičnin vam bo prinesla v letu 2022 še več denarja.

Kozorog

Ljudje, rojeni v znamenju kozorog, leta 2022 se ne smejo spraševati o stanju denarja. V drugi polovici tega leta obstaja možnost, da bodo porabili več denarja za svoje zdravje. Čeprav lahko imate stalen dohodek, morate določiti proračun in ga pametno porabiti. Vaše zaslužene nagrade so tik za vogalom. Morda bo trajalo še nekaj časa, da bodo stvari popolne, toda dokler boste gledali proti cilju, je vse vredu.

Vodnar

Vodnarji bodo imeli stabilen dohodek za preživljanje svojega življenja in družine leta 2022. Ni priporočljivo vlagati v nepremičnine in na finančne trge. To lahko povzroči izgube. Kljub temu bodo vaši prihodki nadzorovali vaše stroške v okviru proračuna. Priporočljivo je, da več časa preživite s svojo družino.

Ribi

Za ljudi, rojenih v astrološkem znaku ribi bo leto 2022 finančno gledano eno najboljših. Stvari se začenjajo razvijati sredi maja. To je večinoma posledica tranzita Jupitra, ki se dogaja v vaši drugi hiši financ in sredstev. Morda razmislite o tem, da bi del tega vložili, saj lahko Jupiter v vaši drugi hiši povzroči nagnjenost k širjenju kapitala.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!