fbpx

Božični narezki v obliki adventnih venčkov

Foto: Envato

Ne glede na to, ali organizirate druženje s prijatelji, gledate božične filme, ali pripravljate slavnostno večerjo, boste s takšnimi narezki navdušili vsakega gosta, saj so prava paša za oči,. So lepi, mikavni in elegantni. Narezki v obliki adventnih venčkov so čudovit okras na praznični mizi in zagotavljamo vam, da ga bo z užitkom pojedli.

Adventne narezke je enostavno pripraviti. Iz rožmarinovih vejic lahko ustvarite obliko adventnega venčka, ter vanj položite vse mesne in sirne dobrote, kot so: sir, šunka, salama, olive, krekerji, oreščki, različne omake in sadje. Ploščo lahko dodatno okrasite z vejico timijana, lovorjevimi listi, žajbljem in baziliko.

Če želite ustvariti sladki adventni venček pa uporabite različne božične piškote, čokoladne izdelke, medenjake. Kakršenkoli venček boste naredili, vam zagotavljamo, da se bo o njemu govorilo ves večer.

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!