Portable_Home_Speaker_Black_2009_7.0
V zraku · tehnologija · gadgeti

Zvočnik, ki lahko predvaja glasbo, pove recept za slastno torto ali pa nastavi budilko.

Bose definitivno spada med ene najbolj znanih znamk za avdio opremo. Če vam niso poznani zaradi dizajnerskih zvočnikov, pa je marsikdo že slišal za njihove odlične Bluetooth slušalke. Pohvalijo se lahko tudi s obsežnim arzenalom Bluetooth zvočnikov, kateremu se bo zdaj pridružil še en. Ne samo, da bo glasbo predvajal prek telefona, prek povezave WiFi bomo komunicirali z našo najljubšo digitalno asistentko in glasbo predvajali kar prek servisov za pretočno predvajanje. Podjetje podobne zvočnike sicer že ponuja, a so dražji in neprenosljivi.

Enostavno imenovan Bose Portable Home Speaker bo imel vgrajeno tako Googlovo Asistentko kot Amazonovo Alekso, podpiral pa bo pretočne storitve kot so Spotify, Deezer, Amazon Prime Music in iHeart Radio. Imetnikom Applovih izdelkov bo prav prišla podpora za AirPlay 2. Vse ostale storitve pa bo mogoče povezati prek telefonske aplikacije Bose Music app. Tako dizajn kot moč zvok ostaja enaka tisti iz modela Revolve+, torej zvok oddaja v vse smeri, zato postavitev ne bo predstavljala težave. Zvočnik je tudi vodoodporen. Ob glasni glasbi bo zvočnik zdržal 12 ur, 24 ur pa bo zmogel v tišini poslušati na naše ukaze. Ob nakupu bo denarnica tanjša za približno 350 evrov.

Galerija: Bose Portable Home Speaker

Bose Portable Home SpeakerOdpri galerijo

PhoneSoap: polnilec, ki istočasno čisti bakterije z vašega telefona PhoneSoap: polnilec, ki istočasno čisti bakterije s tvojega telefona bigOriginal Najboljše pametne televizije 2019: za tvoj moderen dom Screen Shot 2019-08-01 at 10.15.04 copy Samsung Galaxy Tab S6: za večjo ustvarjalnost in produktivnost image19 Sony Reon Pocket: klima, ki jo prenašaš kar v majici · ·