img
V zraku · tehnologija · gadgeti

Vas pogosto tlačijo nočne more, vam dolgo v noč ne uspe zatisniti očesa ali pa je vaš spanec tako rahel, da ga prekine že najtišji šum? Preden se odpravite po zdravniško pomoč ali kakšno drugo, preizkusite še tale način. Pustite slušalkam Bose, da vas zazibljejo v globok spanec, ki bo trajal in trajal.

Bose Sleepbuds so slušalke, ki bodo preprečile rahel spanec.

Podjetje Bose je razvilo majcene in-ear slušalke in jim nadelo zvočno izolativni pokrovček, ki skrbi, da zvok ostane ‘pred vrati’ bobničev. Slušalke so opremili tudi s paleto pomirjujočih melodij in zvokov, ki vas bodo zazibale v sladke sanje. Trenutno jih še testirajo, na trg pa naj bi prišle konec prihodnjega leta.

Izolativni pokrovčki bodo na voljo v treh velikostih, prek aplikacije pa boste upravljali glasnost, alarm ter najljubše melodije. Naročite jih lahko na Indiegogo za 130 evrov. Pa lahko noč in eno bolho za pomoč!

Galerija – BOSE: slušalke, ki vam bodo pomagale (za)spati

BOSE: slušalke, ki vam bodo pomagale (za)spati.Odpri galerijo

Shinola-Canfield-Headphone-Collection Slušalke Shinola Canfield: če mislite, da ste slišali že vse … iBubble: podvodni dron iBubble: podvodni dron za visokoločjivostne posnetke 05_UE_Plattan2_BT_Girl_Indigo_1780 Urbanears Plattan 2: slušalke, na katerih se spočije tudi oko Hibridna zobna ščetka Be. Hibridna zobna ščetka Be. · · · ·