fbpx

10 let mlajši zaradi redne zabave v postelji

Si želite, da bi bili videti mlajši? Za to ne potrebujete posebnih tretmajev pri kozmetičarki ali vrtoglavo dragih krem iz lekarne. Proti gubam in podočnjakom se najlažje borite kar s seksom. Bodite videti 10 let mlajši zaradi redne zabave v postelji! Preprosto, zastonj, učinkovito.

10 let mlajši zaradi redne zabave v postelji? Sliši se kot nek magični trik, a temu še zdaleč ni tako. Seks bolj kot katerekoli kreme in losjoni pripomore k mlajšemu videzu in počutju. Zabava v postelji namreč za anti-age poskrbi s koktajlom raznih hormonov: estrogenom, endorfini, oksitocinom, adrenalinom in testosteronom. Estrogen izboljša prožnost in vlažnost kože ter pomaga pri produkciji kolagena. Sproščanje endorfinov nas zaziba v spanec, kar prav tako pozitivno vpliva na naš videz. Prav tako je seks dobro orožje proti stresu, ki ga je v hitrem vsakdanu zagotovo preveč. Vse te ugotovitve so tudi podprle različne raziskave. V Veliki Britaniji so na vzorcu 3000 udeležencev ugotovili, da je reden seks (približno trikrat tedensko) povezan z mlajšim videzom.

PREBERITE ŠE: In najbolj seksi moški na svetu 2017 je…

Seks nas pomlajša
Seks nas pomladi.

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.