10 let mlajši zaradi redne zabave v postelji

Si želite, da bi bili videti mlajši? Za to ne potrebujete posebnih tretmajev pri kozmetičarki ali vrtoglavo dragih krem iz lekarne. Proti gubam in podočnjakom se najlažje borite kar s seksom. Bodite videti 10 let mlajši zaradi redne zabave v postelji! Preprosto, zastonj, učinkovito.

10 let mlajši zaradi redne zabave v postelji? Sliši se kot nek magični trik, a temu še zdaleč ni tako. Seks bolj kot katerekoli kreme in losjoni pripomore k mlajšemu videzu in počutju. Zabava v postelji namreč za anti-age poskrbi s koktajlom raznih hormonov: estrogenom, endorfini, oksitocinom, adrenalinom in testosteronom. Estrogen izboljša prožnost in vlažnost kože ter pomaga pri produkciji kolagena. Sproščanje endorfinov nas zaziba v spanec, kar prav tako pozitivno vpliva na naš videz. Prav tako je seks dobro orožje proti stresu, ki ga je v hitrem vsakdanu zagotovo preveč. Vse te ugotovitve so tudi podprle različne raziskave. V Veliki Britaniji so na vzorcu 3000 udeležencev ugotovili, da je reden seks (približno trikrat tedensko) povezan z mlajšim videzom.

PREBERITE ŠE: In najbolj seksi moški na svetu 2017 je…

Seks nas pomlajša
Seks nas pomladi.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Če vesolje odpušča, potem si lahko tudi ti!