bozicni okraski
V zraku · buzz buzz

Božični okraski in dekoracija je večinoma zelo spoštljiva. Božič je namreč čas, ko si vzamemo čas za svoje najbližje, ko se kesamo in se skušamo karseda lepo obnašati. A to ne velja za vso okrasje, saj je nekatero povsem neprimerno, a se mu vseeno smejimo, potem pa se na hitro pokrižamo, saj veste, ker smo imeli pokvarjene misli.

Božični okraski, ki jih boste videli v galeriji so pokvarjeni. A ne v smislu, da jih lahko reklamirate, ampak idejno ”pokvarjeni”. Vsekakor bolje, da tovrstne zadeve skrijete, ko pride na obisk kakšna zelo pobožna oseba, saj so precej packaste, a po drugi strani tudi precej smešne dekoracije, tako da vam bodo verjetno oprostili. Konec koncev je vse skupaj bolj hec, kot pa kaj drugega.

PREBERITE ŠE: 10 DIY idej: okraski za novoletno jelko

Božični okraski, ki vas bodo nasmejali do solzOdpri galerijo

iStock_000003020599_Medium Silvestrski ognjemet: 10 stvari, ki jih še niste vedeli o ognjemetu Andrew Suryono Sony World Photography Awards 2015: Top 18 fotografij z natečaja qw3123 7 nesramno dragih daril, ki si jih lahko privoščijo samo bogati controversial-illustrations-gunsmithcat-luis-quiles-2-700 Umazana stran družbe – kontroverzne ilustracije Luisa Quilesa · · · · ·