Nohtom z vzorcem želvovine boš težko rekla ne!

Nohtom z vzorcem želvovine boš težko rekla ne!

Tigrast ali kačji vzorec se lahko počasi poslovi, saj je želva, za katero sicer velja, da je počasna, končno prispela v modni svet. In ga tudi osvojila. Ne samo na modnih kosih, ampak tudi na naših nohtih bo vzorec želvovine, s katerim bomo letošnje leto zaključile v (modnem) slogu.

Očala in nakit z vzorcem želvovine (kače ali tigra) so bili dolgo let hit v modnem svetu. Potem so se modni kritiki zgražali nad živalskimi vzorci, češ, da so ti videti ceneno. Leto 2018 pa lahko štejemo kot prelomno v modnem svetu, saj so naši najljubši vzorci ponovno dobili zeleno luč. In kot lahko vidimo, vse je v znamenju kač, tigrov in želv. Tudi naša manikira, ki jo lahko naredimo kar doma.

Začetnikom, ki nimajo veliko izkušenj z manikiro, bodo nohti z vzorcem želvovine še kako ljubi. Vse, kar potrebujete, so jesenski odtenki lakov (rjava, črna, zlata). Vsako barvo laka po občutku nanesite na noht, da nastane pisan vzorec. V galeriji slik so ideje, ki so vam lahko v navdih.

Galerija slik – Nohti z vzorcem želvovine

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Ženska moda 2020: 8 najbolj zaželenih torbic za to jesen