BMW Aurora Concept: drzno oblikovana Aurora

BMW Aurora

V svetu unikatno predelanih in konceptnih motornih koles, je zaradi vse več odličnih oblikovalskih in inženirskih idej težko izstopati. A industrijski oblikovalec Mehmet Doruk Erdem ima drugačno zgodbo, njegovi dizajni pa vedno znova navdušujejo motoristično publiko.

Njegov najnovejši grafični koncept, BMW Aurora Concept, ponazarja tisto, kar lahko nastane iz motornega kolesa BMW R nineT, če uporabilo nekoliko domišljije. Istanbulska delavnica GB Motorbike, je pri Mehmetu Doruk Erdemu naročila študijo, s katero bi tako imenovanega ‘scramblerja’, naredili še bolj agresivnega in ga po videzu približal športnim motornim kolesom.

BMW Aurora
BMW Aurora

Rezultat je srebrno črna zverina, s 1.170 kubičnih centimetrov velikim motorjem, ki ima nizko in podolgovato podobo in zlovešči prednji del. Posoda za gorivo in zadnji del originalnega BMW R nineT sta ostala enaka in postala del dizajna, ostala karoserija motornega kolesa pa je bila občutno spremenjena. Konceptna Aurora se tako požvižga na tradicionalni motoristični svet in z drznim dizajnom uvaja nove smernice, ki jim bomo morda priča v prihodnosti.

BMW Aurora
BMW Aurora

Dodatne Informacije

Več informacij:
instagram.com/doruk.erdem

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Električno kolo Gogoro Eeyo 1: superšportnik med kolesi