brasse-ninja-mod-kit
Utrip mesta · mobilno

Če imate v garaži kawasaki ninjo 250, pa niste popolnoma zadovoljni glede njenega izgleda, potem je oblikovni kit, ki so ga izdelali pri podjetju Brasse namenjen prav vam. Za 1.200 evrov kolikor stane, kit spremeni vaš motocikel v bolj unikatno in strupeno mojstrovino, najbolje pri tem pa je, da ga s priloženim orodjem enostavno namestite sami.

Brassov 31BLK kawasaki ninja mod kit sestavljajo dvoje gullwing žarometov, modernejši merilnik hitrosti, športnejši (krajši) zadnji blatnik, pokrova za motor ter sedeže za sopotnika, ki ga lahko enostavno in hitro (de)montiraš.

Najbolje ob vsem tem pa je, da je del kita tudi vso potrebno orodje, tako da lahko vse karoserijske in druge dodatke namestiš kar sam v lastni garaži, kar pomeni, da gre za “do it yourself” kit.

20140608_113243 Test: 3008 Hybrid4 – po vsej verjetnosti najbolj nedolgočasen hibrid na svetu lagonda-1[3][3] Aston Martin Lagonda – reinkarnacija legende iz 80-ih na cestah poleti cover-smart-2 Električna urbana mobilnost: Električni smart fortwo in smart bike Foto: Samsung Nova generacija pametnih Samsungovih koles ·