Koncert: Deep Purple v Ljubljani

Zadnjič posodobljeno: :

Velikani rocka, Deep Purple, bodo nastopili na Kongresnem trgu v Ljubljani in zatresli tla pod nogami vsem prisotnim.

Pomembne Informacije
Kdaj?

Kje?

Hala Tivoli, Ljubljana

Organizator

Eventim

Dogodek na Facebooku

Povezava

Vstopnina

45 evrov ter 60 evrov za fan pit v predprodaji, 50 evrov ter 65 evrov za fan pit na dan koncerta.

Za mnoge so Deep Purple začetniki heavy metala in modernega hard rocka. V svojem ustvarjanju so se dostikrat spogledovali tudi z elementi progresivnega rocka in pop glasbe. S svojo glasbo so zaznamovali številne generacije glasbenikov in oboževalcev. Svoj pečat so pustili na glasbenike kot so Metallica, Queen, Aerosmith, Van Halen, Alice in Chains, Pantera, Bon Jovi, Rush, Motörhead, pa tudi Iron Maiden, Judas Priest, Def Leppard, Bjelo Dugme, Leb i Sol, September ter mnoge druge. Po nekaj letih premora so svoje glasbeno pot nadeljevali v sredini osemdesetih.

Lani so objavili svoj devetnajsti studijski album, ki ga je produciral legendarni Bob Erzin, znan po svojem delu z Alice Cooperjem, Kiss ter Pink Floydi. Uspešnici Uncommon Man ter Above and Beyond so posvetili leta 2012 preminulemu klaviaturistu Johnu Lordu, ki je bil eden od ustanovnih članov skupine. Obletica njegove smrti bo ravno na datum ljubljanskega koncerta. Vsekakor lahko pričakujemo z emocijami nabit koncert kjer dobre glasbe ne bo manjkalo.

Prelistaj našo revijo

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Festival Indigo 2020: “Zdaj je prepozno”