Bruiser Jeep Wrangler 6X6
Utrip mesta · mobilno

Jeep Wrangler je že sam po sebi brez kakšnih dodatnih predelav izredno terensko vozilo. A kdaj pa kdaj tudi to ni dovolj in takrat lastnike in predelovalce terenski avtomobilov sem in tja malce zanese. In takrat lahko resnično vidimo, kakšno domišljijo imajo ‘off-road’ navdušenci.

Podjetje Bruiser Conversions se ukvarja s takšnimi in drugačnimi predelavami Jeep Wranglerjev in jim še poveča terensko zmogljivost, moč in še kaj. Za najnovejšo predelavo so vzeli model JK Wrangler Unlimited, iz njega pa je nastal zastrašujoči, šestkolesni Bruiser Jeep Wrangler 6X6. Zadek Wranglerja je bilo treba podaljšati, da so mu lahko namestili pick-up ‘prtljažni’ del in pod njega dve Fordovi 9-palčni osi. Prirejeno vzmetenje Fox poskrbi za uravnoteženo vožnjo, ko se moč prenaša na vseh šest koles.

Ob tem je bilo treba nadgraditi tudi motor, ki so si ga sposodili pri GM-u. LS3 V 8-valjnik ima 450 konjskih moči, kar je več kot dovolj za poganjanje vseh treh osi in za osvajanje še tako zahtevnih terenov. Brusier Jeep Wrangler 6X6 tako ni le predelava, temveč nekaj, kar pripada povsem svoji kategoriji, tj. kategoriji težkih in strupenih terencev.


CeramicSpeed_Driven_05 CeramicSpeed Driven: kolo brez verige Q Yachts Q30 Q Yachts Q30: električni čoln za dnevne pustolovščine Audi E-Tron Audi E-Tron: razkazuje svojo tehnološko notranjost Fuel Motorcycles Coyote Nova preobleka za dva starejša modela motornega kolesa BMW · · · · · ·