Canon Ivy
V zraku · tehnologija · gadgeti

V tem času je prav vsak s pametnim telefonom fotograf. Medtem ko fotografije, ki jih posnamemo digitalno, v nedogled živijo v digitalnem kraljestvu, je nerazrešljiva uganka prav izginotje in fizično pomanjkanje fotografij v našem življenju. Le redko najdejo pot v naš fizični svet. Na naše stene, v naše denarnice, torbice … kot posnetki, ki smo jih za spomin vselej oboževali. Zdaj lahko svoj virtualni portfelj oživi z mini fototiskalnikom Canon IVY.

Canon IVY je zgrajen z Zero Ink, edinstveno funkcijo, ki odpravlja potrebo po velikih kartušah, ki jih imajo mini tiskalniki. Tako je IVY mini odličen način, kako priti do živih Instagram posnetkov. Pozabite na označevanje svojih prijateljev na spletu – dobesedno jih označite z velikostjo slike, ki jo je ustvaril vaš telefon. In jih pretočite v stvarno življenje.

Razkorak med “oblakom” in fizičnim svetom lahko poceni vrednost umetniške oblike, tj. zmanjša učinek in njen pomen, zato so prave natisnjene fotografije vselej nekaj posebnega, saj jih nikoli na zavržemo. Ostanejo katalogizirane na drugačen način.

In čeprav je poceni, stane namreč samo 129,99 dolarja, lahko Canon IVY pomaga obogatiti vašo fotografijo in s tem tudi vaše življenje.

Galerija slik: Canon Ivy

Canon IvyOdpri galerijo

kiipix-instant-photo-printer_31330 KiiPix vaš pametni telefon preobrazi v polaroid Nekoliko nenavadno, kajne? PVRR: prihaja virtualna resničnost za mačke Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K: postanite profesionalni snemalec img_cam96_header Polaroid Originals 600 ’96 Cam': barvita vrnitev v preteklost ·