attractive-beautiful-beautiful-eyes-1767415
V zraku · buzz buzz

Čeprav že dolgo obstaja teorija, da je pravi čas za posteljne igrice zjutraj, Alissa Vitti, strokovnjakinja za področje hormonskega ravnotežja, pravi, da obstaja čarobna ura, ko ženske najlažje doživijo vrhunec.

Vitti je za Daily Mail povedala, da imajo ob 3. uri popoldan ženske visoko raven kortizola, kar jih naredi bolj energične in pripravljene na akcijo. Tudi moški imajo okoli te ure več estrogena (ženskega hormona, ki ga najdemo tudi pri moških), kar jih naredi ‘čustveno prisotnejše’ med spolnim odnosom (beri: pripravljene na predigro).

Edina težava? Testosteron se nabira čez noč, zato so moški najbolj za akcijo ravno zjutraj, ko je vse skupaj nakopičeno v njihovih telesih. Kar pomeni, da se optimalna časa za ženske in moške ne ujemata. Hvala, narava!


shutterstock_519051829 Donald Trump osebnost leta 2016 po izboru revije Time Najboljše fotografije National Geographic 2016 Najboljše fotografije 2016 po izboru revije National Geographic Prepiri Moški razkrili, zaradi kakšnih malenkosti so se nanje razjezila dekleta Brezgotovinsko plačevanje Južna Koreja se želi znebiti kovancev in preiti izključno na brezgotovinsko plačevanje · · ·