fbpx

Gostilna dela zdaj tudi v Domžalah

Gostilna dela Domžale

Gostilna dela, projekt socialnega podjetništva z gostinsko dejavnostjo, ki je namenjena usposabljanju mladim iz ranljivih ciljnih skupin, je dobila naraščaj. Šest let po splavitvi projekta v Ljubljani, ki se je dobro prijel, je namreč svoja vrata odprla gostilna tudi v Domžalah, ki pa je precej večja od ljubljanske. Gostilna dela Domžale je s tem postala druga učna delavnica, ki nudi možnost piljenja veščin različnim skupinam mladih.

Osnovne Informacije
Naslov
Gostilna dela Domžale
Ljubljanska cesta 64
Domžale
Urnik
Odprto od ponedeljka do petka od 08.00 do 16.00
Kontakt
051/491-491

Na Ljubljanski cesti 64 v Domžalah je nedavno svoja vrata odprla Gostilna dela Domžale. Ta deluje po enakem kopitu kot deluje gostilna v Ljubljani na Poljanski cesti, ki v goste vabi od leta 2011. Gre namreč ravno tako za projekt socialnega podjetništva z gostinsko dejavnostjo, namenjen mladim iz ranljivih ciljnih skupin (mladim brez dokončane izobrazbe, mladim invalidom in drugim osebam s posebnimi potrebami, ki se zaradi tega ali onega razloga soočajo s težavami pri zaposlovanju), ki jim nudi možnost usposabljanja.

PREBERITE ŠE: Ayatana – kulinarični studio v Lescah

V Gostilni dela Domžale diši tudi po kavi.
V Gostilni dela Domžale diši tudi po kavi.

V Gostilni dela Domžale vam bodo postregli z zajtrkom, kosilom, malico in kavo, hrano pa vam lahko dostavijo tudi na delovno mesto. Ponujajo še catering. Je precej večja kot ljubljanska Gostilna dela, saj ima prostora za 60 gostov. Odprta je čez teden.

Galerija – Gostilna dela Domžale:

Dodatne Informacije

Več informacij:
facebook.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.