fbpx

Izdelki za brado – praznične lučke za košate brade

Okrasne lučke za brado

Še pred nekaj leti med izdelki za brado ne bi pričakovali bleščic in božičnih okraskov, danes nas tudi praznične lučke ne morejo več presenetiti. Vsi moški, ki prisegate na košate brade, lahko po novem svojo brado okrasite prav z okrasnimi lučkami.

Če bi radi za božično-novoletne praznike eksperimentirali s svojo košato brado in želite doseči edinstven videz, potem so praznične lučka za brado prava rešitev za vas. Vse odkar je košata brada ponovno v modi, moški z njo tako ali drugače eksperimentirajo. Pred dvema letoma se je v decembrskem času pojavil trend okraševanja brad z bleščicami in božično-novoletnimi okraski, East Village E20 pa želi letos moškim brade okrasiti z okrasnimi lučkami.

PREBERITE ŠE: Božično-novoletni okraski za brado

Si drznete?
Si drznete?

Žal lučk (še ni) mogoče naročiti prek spleta, okraševaje bo namreč potekalo zgolj 11. decembra 2016 na londonskem božičnem sejmu East Village Christmas Maker Market, verjamemo pa, da bo kateri od ponudnikov za nego moškega hitro pograbil idejo in že drugo leto bi bil to med hipsterji lahko najbolj vroč trend v času božično-novoletnih praznikov.

Galerija – okrasitev brade s prazničnimi lučkami:

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!