love-5367589_1920
V zraku · odnosi

To je ženska, s katero se lahko brez skrbi poročite! Pa ne čakajte predolgo, da vam ne pobegne.

Če ste v dolgoročnem razmerju, pride do trenutka, ko se morda vprašate: “Je ona tista PRAVA?”, “Je za poročit?” Kako boste vedeli? Raziskovalci s celega sveta so leta in leta preučevali odnose in ljubezen, da bi ugotovili, kaj dela odnos močan in zdrav in kaj je tisto, kar odloča, ali je ena oseba pravo za drugo. Pa si poglejmo, kakšna je ženska, s katero se lahko brez skrbi poročite.

Je izjemno ženstvena

Čeprav se zaveda svoje moči, ne izžareva energije “woman on a mission”, s katero ste moški tako ali tako obdani na vsakem koraku. Njena ženstvena plat je namreč tista, ki daje partnerju občutek topline, ljubezni in ga spomni na raznovrstnost in lepoto življenja.

Je močna, samozavestna in samostojna …

Sanjsko dekle ve, kaj hoče, pozna svoje zmožnosti in izkorišča svoj potencial. Zaveda se, da je sposobna prav vse doseči sama, vseeno pa ji ogromno pomenita podpora in spodbuda njenega dragega.

Je iskrena in se ne boji odpreti

Ravno zaradi svoje feminilne energije se sanjsko dekle ne boji popolnoma odpreti in povsem iskreno partnerju pokazati svojo ljubezen. Zaradi odprtosti v odnosu lahko namreč oba rasteta tako vsak zase kot drug z drugim.

Nima težave s kazanjem ranljivosti

Če dekle pokaže svojo ranljivost in slabosti, je to vsekakor pokazatelj, da ne gre za vsakdanjo osebo. Biti povsem ranljiv pred drugim je namreč nekaj, kar zahteva ogromno poguma in močen karakter, saj se takšna oseba zaveda svoje nepopolnosti in zato razume ter sprejema dejstvo, da tudi njen partner ni popoln.

Je inteligentna

Sanjsko dekle je inteligentno. Ve, da njeno največje ‘orožje’ ni lepa zunanjost, temveč lepa in bogata notranjost, ki se izraža skozi vse: tako pogovore kot skozi odnos do soljudi in življenja kot celote.

Je urejena

Če je dekle inteligentno, še ne pomeni, da ji zunanjost nič ne pomeni. Sanjsko dekle skrbi za svojo zunanjost, je s svojim telesom zadovoljno in se v svoji koži počuti lepo.

Izžareva zadovoljstvo in je polna življenja

Četudi je normalno, da imamo vsi slabe dneve, je sanjsko dekle v svojem ‘’nevtralnem’’ stanju polno življenja in izžareva zadovoljstvo. Razlog, zakaj je takšna, je preprost: ker se ima rada in ni slepa za okolje, temveč na vsakem koraku opaža lepoto sveta.

Je prijazna in razumevajoča

Sanjsko dekle je prijazno in razumevajoče – tako do svojega moškega kot do vseh ostalih ljudi, četudi so popolni neznanci. Ve, da ne more biti vedno vse po njeno, in sprejema situacije takšne, kakršne so.

Se ne boji povedati, da te ljubi

Verjetno najpomembnejša lastnost sanjskega dekleta je, da preprosto veš in čutiš, da te ljubi. Čeprav smo punce muhaste in je življenje z nami včasih ena sama čustvena drama, smo tudi me samo ljudje in se tako kot vsi do konca življenja učimo. Vendar pa bistvo vajinega odnosa ne glede na vse ostaja ljubezen.

pexels-roghi-arabpour-3584758 Ne moreš prisiliti osebe, da bi te spoštovala, lahko pa zavrneš nespoštovanje! sky-2601156_1920 Ne sprejmi laskanja moškega, ki mu je všeč slika tvoje družine, ampak tistega, ki si jo želi spoznati! woman-wearing-white-brassiere-and-gold-colored-frame-1311541 8 razlogov, zakaj si samska, čeprav si dober ulov becca-tapert--A_Sx8GrRWg-unsplash 7 brutalno iskrenih razlogov, zakaj iz svojega življenja brišem določene ljudi! · ·