shutterstock_339967877
V zraku · odnosi

Kakšna sporočila pošiljajo moški, ki te imajo le za zabavo?

Veliko lahko izveš o moškem tudi glede na to, kakšno vsebino sporočil ti pošilja. Če pogosto prejmeš katero izmed spodaj navedenih, se zamisli. Takšen moški je s teboj le začasno.

“ALI LAHKO PRIDEM K TEBI?”

Imela si naporen, stresen dan. Vse, kar si želiš, je, da se sprostiš v topli kopeli, polni dišečih mehurčkov, in greš v posteljo. In takrat prejmeš njegovo sporočilo. Pozno je. Utrujena si. A on ima vedno navado, da ti pošilja sporočila pozno zvečer, a v resnici nima namena priti do tebe. Tako te ima pod nadzorom in “preverja”, kaj počneš.

“JAZ JAZ JAZ”

Vedno govori o sebi, nikoli ne pokaže resničnega zanimanja zate. Odgovor imaš na dlani. Ne zanimaš ga. Preveč je obseden sam s seboj, da bi lahko mislil še na koga drugega. Pojdi stran.

“MOJA BIVŠA JE …”

Čisto normalno je, da vsake toliko časa govori o bivši, ampak če jo vedno izpostavlja, tudi takrat, ko govorita o čisto preprostih vsakdanjih stvareh, odidi! Jasno je, da je ona še vedno v njegovih mislih in ne more nehati misliti ali govoriti o njej. Vedno boš na drugem mestu. Si želiš to?

“OPROSTI ZA ZAMUDO, SEM BIL ZELO ZAPOSLEN”

Od takšnih sporočil si že utrujena in ti je že slabo, če jih prejmeš. STOP, odidi. Nihče ne more biti tako zaposlen, da ne more poslati kratkega odgovora. Ko se izogiba tvojim sporočilom s takšnimi neizvirnimi izjavami, je jasno, da nisi več v njegovih mislih.

“NE MOREVA SE DOBITI JUTRI, MORDA ČEZ VIKEND”

Ti se trudiš, da ga bi videla čez teden, da bi šla na kosilo, v kino, na pijačo, on pa zmenke prestavlja na konec tedna. Vedno le na takrat. Pazi, zdi se, da želi imeti teden in konce tedna ločene. Le zakaj?

“LAHKO BI SE KDAJ SREČALA”

Takšno sporočilo po navadi vsebuje še smeške. To je, kakor da bi se moški izogibal hladni resnici, da nima namena, da bi se srečal s teboj. Verjetno je porabil več časa, da ti je poslal to sporočilo, kakor pa bi ga preživel s teboj.

“RAD IMAM STVARI TAKŠNE, KAKRŠNE SO”

Po eni strani je to kompliment. Všeč mu je, kako potekajo stvari med vama, ampak iskreno rečeno, te besede je izgovoril le za to, da bi te pomiril. Če noče govoriti o prihodnosti, o svojih pogledih na vajino razmerje ali govori le o tem, kaj si noro želi od tebe, in nič drugega, ne želi imeti resnega odnosa s teboj.

“SI TAKO VROČA”

Takšen kompliment ti laska, še posebno ker si se potrudila, da si bila na zmenku videti čudovito. Če pa vedno hvali le tvoj videz in nič drugega, je očitno osredotočen le na to, kakšna si vizualno in ne, kakšna oseba si v resnici. To pomeni, da si vsaj za zdaj ne želi ustvariti trdnejše zveze s teboj.

“POGOVORIVA SE O TEM POZNEJE”

Včasih si res ne moreš pomagati. Moraš nekomu povedati, takoj, zdaj. Moški pa odlaša, se izogiba pogovoru, ne odgovarja na sporočila. Ti pa mu želiš razkriti le svoje občutke ali opisati dogodek, ki se ti je zgodil čez dan. Njemu pa ni do tega. Če se to nenehno dogaja, odidi, nisi mu prioriteta! Kdor te ima rad, si bo vzel čas zate, ko potrebuješ nekoga na drugi strani telefona.

“BI RADA VIDELA MOJEGA KORENJAKA?”

Moški, ki ti pošlje fotografijo svojega korenjaka, ti s tem pove vse. Ni ti treba spraševati se, ali si želi zvezo s teboj ali ne, ker je že takoj s tem povedal, da si želi le zabave. Moški, ki ima resne namene, ne bo tvegal, da bi te odvrnil s takšnim nezrelimi sporočili.

NE ODGOVORI NA SPOROČILA

Če se pogosto zgodi, da mu pošlješ preprosto sporočilo in ti nanj ne odgovori, je to opozorilo. Koliko časa potrebuje, da ti odgovori na sporočilo? Ni opravičila, da ne odgovori ure ali celo dneve. Če si želiš nekoga, vedno najdeš čas zanj. Če ti ne odpiše, nisi njegova prioriteta. Odidi! Obstajajo tudi moški, ki se izogibajo pogovoru o čemerkoli resnem ali vsem, kar se tiče vajinega razmerja. Njegov odgovor na sporočilo je po navadi čisto nekaj drugega kot to, kar si ga vprašala.

Imej se rada in ne zapravljaj svojega časa za nekoga, ki zate ne bi prestopil niti kamna. Odidi!


christian-buehner-6W1y8RyU7VE-unsplash Zakaj se moški bojijo resne zveze? Tukaj so RESNIČNI razlogi! cover-sanska-zenska Nepogrešljive lastnosti, s katerimi vsaka ženska obnori moškega Če se partnerja podpirata, komunicirata drug z drugim, je to odlična dispozicija za dober spanec in za razmerje nasploh. To je stvar, ki jo morata kot par narediti, preden gresta v posteljo! ivan-cabanas--E2nk5pNJ1g-unsplash 4 razlogi, zakaj zakonske zveze danes ne funkcionirajo več · ·