Če to počne, medtem ko se poljubljata, te ima zelo, zelo rad
V zraku · odnosi

Poljubljanje s pravim moškim je najlepši užitek, ki ga lahko izkusi ženska. Vendar tudi poljub ima svoj pomen in ni vedno “pravi”.

Nekateri pari se poljubljajo divje, drugi imajo radi nežnost, spet tretji obožujejo aktivne jezičke – vsi ti načini so pravilni in z njimi lahko pokažeš svojemu partnerju, kaj čutiš do njega. A verjetno bi rada vedela tudi, kaj on čuti do tebe?

V naši družbi velja, da moški ne kažejo čustev in je luksuz, če boš doživela, da ti bo neposredno izkazal ljubezen, zato se boš morala spretno “po žensko” zanašati na nekatere druge signale, ki nakazujejo, da te ima resnično zelo, zelo rad. In način, na katerega te poljublja, je eden od teh!

Iz poljuba lahko razbereš, da mu veliko pomeniš – torej jasen znak, da te ima rad, so njegove dlani, ki počivajo na tvojih licih. Dotikanje obraza je izjemno intimna stvar. Njemu boš s tem, da mu boš dovolila, da se dotika tvojih lic, pokazala, da se mu prepuščaš, zaradi česar bo njegovo srce bilo v hitrejšem ritmu.

KAKO NJEGOV POLJUB ODKRIVA, DA TE IMA RAD?

Za noben poljub ne moreš reči, da je napačen, le različna sporočila nosi. Verjetno te je že poljubil v nos, na čelo ali roko? Kakšen je pomen takšnega poljuba?

ČELO: Ko te moški poljubi na čelo, to pomeni, da želi, da se počutiš zaščiteno. Želi te varovati, ker mu je mar zate.

NOS: Prikupen način, da pokaže globljo povezanost s teboj.

ROKO: Če te poljubi na roko, so njegove misli divje in si zgolj predstavlja, kako bo strgal vsa oblačila s tebe. S poljubom na roko ti pokaže, da se zaveda, kako deluje žensko telo in želi to znanje uporabiti.

IGRIV POLJUB: Počuti se v tvoji bližini prijetno in je sproščen. Z igrivim poljubom te želi nasmejati. Osrečiti.

Ena in edina: tvoja sestra je najpomembnejša oseba v tvojem življenju Ena in edina: sestra je najpomembnejša oseba v tvojem življenju Bizarna številka: toliko spolnih partnerjev bi morali imeti v življenju Se kdo šali? Toliko spolnih partnerjev bi morali imeti v življenju Pravilo 2-2-2: takšna razmerja težko razpadejo Pravilo 2-2-2: takšna razmerja težje razpadejo shutterstock_649073098 (1) Pozabi na zapeljivo spodnje perilo: ta kos oblačila bo občutno izboljšal vajin spolni odnos! ·