Naglavne slušalke Onkyo Diamond
V zraku · tehnologija

Za vse, ki imate radi blišč in globoke žepe, je Onkyo, znamka, ki ponuja širok nabor kakovostne avdio opreme, izdelal elitne naglavne slušalke Onkyo Diamond. Posul jih je s pravimi diamanti in zanje zahteva nesramnih 100 tisoč ameriških dolarjev.

Pozabite na slušalke znamke Beats By Dre. Če želite izstopati in postati kralj blišča, potem si morate omisliti naglavne slušalke Onkyo Diamond, ki so posute s pravimi diamanti, ne kristali Swarovski ali dragim steklom.

PREBERITE ŠE: Brezžične slušalke Philips MyJam FreshTones – slušalke s posluhom za vaša ušesa

Zanje morate odšteti med 80 in 100 tisoč dolarji. Vsak par slušalk se ponaša z 20-karatnimi praktično brezbarvnimi diamanti (barva med G in H na lestvici barv GIA). Kot je značilno za slušalke Onkyo, desno slušalko označuje rdeč obroč, ki je v tem primeru iz rubinov (rubinasto rdeč). Preostali del slušalk je izdelan iz nerjavečega jekla in usnja, podobnega nojevemu. Spremlja jih kabel z upravljalnikom, ki sodi v 3,5-milimetrski vhod. Če ste mislili, da bomo zdaj spregovorili še o preostalih tehničnih podrobnostih slušalk, se motite, saj so v primeru slušalk Onkyo Diamond tehnične specifikacije drugotnega pomena. Pri slušalka Onkyo Diamond gre izključno za ekskluzivnost in to je vse, kar morate zares vedeti o njih.

Galerija – prestižne slušalke Onkyo Diamond:

Naglavne slušalke Onkyo DiamondOdpri galerijo

Sony XBR-A1E Bravia OLED TV CES 2017: Sony Bravia 4K OLED – televizija brez zvočnikov Pametne ure Garmin Fenix 5 Pametne ure Garmin Fenix 5 – tudi z mislijo na ženske Prenosnik Razer Project Valerie CES 2017: Razer Project Valerie – gaming prenosnik s kar tremi zasloni! Brezžične slušalke Philips MyJam FreshTones Brezžične slušalke Philips MyJam FreshTones – slušalke s posluhom za vaša ušesa ·