fbpx

Pill – pisalna miza, ki je tudi stenska omarica

Emko – stenska omarica, ki je tudi miza.

Če imate majhno stanovanje, potem veste, kako pomemben je vsak milimeter prostora, ki ga poskušate karseda dobro izrabiti. Centimeter tu, centimeter tam in lahko veliko prihranite. V tem duhu je narejena tudi večnamenska pisalna miza Pill, ki je kot nalašč za majhna stanovanja, saj se pospravi kot dvižna postelja in preobrazi v stensko omarico, ko ni v uporabi.

Osnovne Informacije
Znamka
Emko
Model
Pill

Imate v svojem stanovanju malo prostora? S pisalno mizo Pill litvanskega podjetje Emko boste prihranili veliko prostora, saj se miza takrat, ko je ne uporabljate, zloži.

Kot nalašč za majhna stanovanja.
Kot nalašč za majhna stanovanja.

Okrogla stenska omarica skriva delovno površino, ki je dovolj velika, da lahko nanjo odložite prenosnik, tablico ali zvezek.

PREBERITE ŠE: Popup Lighting: stenska svetila, ki se ob prižigu spremenijo v žival

Poleg odlagalne površine lahko omarici prilagajate police in jih prikrojite lastnim potrebam. Po želji vam ji opremijo z LED-svetilkami. Na voljo je v različnih barvnih kombinacijah. Na steno jo lahko obesite za 2100 evrov.

Galerija – miza in stenska omarica Emko:

Dodatne Informacije

Več informacij:
shop.gessato.com

Z vami od leta 2004

Od leta 2004 raziskujemo urbane trende in svojo skupnost sledilcev dnevno obveščamo o novostih s področja življenjskega sloga, potovanj, stila in izdelkov, ki navdihujejo s strastjo. Od leta 2023 vsebine ponujamo v glavnih globalnih jezikih.