CES 2019: pametni hladilnik Samsung Family Hub bo zdaj sporočil aplikaciji, če pozabite zapreti vrat.
V zraku · tehnologija · gadgeti

Samsung je na sejmu CES 2019 predstavil izboljšani pametni hladilnik Samsung Family Hub 4.0, ki po njihovem postaja inteligenten domači pomočnik.

Južnokorejsko podjetje Samsung že nekaj let prikazuje pametni hladilnik, katerega ena od zanimivejših funkcij je, da lahko prek kamere v njem od daleč preverimo, katera živila moramo kupiti. Izboljšana različica Samsung Family Hub 4.0, ki smo jo lahko videli na CES 2019, pa naj bi postala tudi proaktivna, saj bo javila aplikaciji Smartthings, da smo pozabili zapreti vrata.

Izboljšav je bil deležen tudi zaslon na vratih, ki mu je je Samsung že pred časom namenil vlogo osrednjega družinskega informacijskega portala. Uporabniški sistem je preprostejši in bolj prijazen do uporabnikov, nadgrajen pa bo tudi digitalni pomočnik Bixby ‒ komunikacija z njim naj bi bila bližja ‘naravnemu jeziku’, pa tudi pametnejši naj bi postal. Znano je namreč, da Bixby zaostaja za Googlovim pomočnikom in Alexo.

Sočasno z izboljšanim hladilnikom, je Samsung predstavil tudi pralni stroj, ki ga je mogoče povezati v domače brezžično omrežje. Ta ima tudi tako imenovani super način delovanja za hitrejše pranje perila.


CES 2019: zvočnik za zabave Sony GTK-PG10 ima tudi držala za pijačo. CES 2019: prenosni zvočnik Sony GTK-PG10 ima tudi držala za pijačo CES 2019: Obsbot Tail je kamera, ki sledi vašem vsakem koraku CES 2019: Obsbot Tail je kamera, ki sledi vsakemu vašemu koraku LG Signature OLED TV R CES 2019: LG Signature OLED TV R, prvi TV na svetu, ki se skrije, ko ga ne gledate Samsung Space Monitor CES 2019: Samsung Space Monitor je zaslon, ki varčuje s prostorom · · · ·