CES 2019: Royole preseneča z zložljivo tipkovnico in pametnim zvočnikom z zaobljenim zaslonom

CES 2019: Royole preseneča z zložljivo tipkovnico in pametnim zvočnikom z zaobljenim zaslonom

Malo znano zagonsko podjetje Royole, ki je pred meseci presenetilo s prvim zložljivim telefonom na svetu, je na sejmu CES 2019 pokazalo še nekaj svojih naprav. Ponovno so nas presenetili.

Novost na področju zvoka zagotovo predstavlja pametni zvočnik Royole ‒ ta ima 7,8-palčni upogljivi AMOLED zaslon, ki je prilepljen na njegovo ohišje oblike valja in je upognjen za 100 stopinj. Zaslon je občutljiv na dotik, da lahko potegnemo s prstom po njem in tako upravljamo predvajanje glasbe, si ogledamo kakšen film ali počnemo kakšno drugo stvar.

Pametni zvočnik Royole ima kamero ločljivosti 8 milijonov pik, ki po potrebi izskoči iz ohišja in jo je mogoče obrniti za 180 stopinj. Pohvali se lahko tudi z Googlovo digitalno pomočnico pa še Alexo za povrh.

Zanimiva je tudi zložljiva prozorna tipkovnica Royole, ki je pravzaprav upogljiva na dotik občutljiva površina navita v priročnem ohišju, iz katerega ga izvlečemo po potrebi. Ko je ‘izvlečena’, jo povežemo z napravo prek vmesnika Bluetooth in jo uporabljamo tako, da pritiskamo po narisanih tipkah.

Tudi na zložljivi prozorni tipkovnici Royole so uporabili svojo tehnologijo ‒ ta nima fizičnih gumbov za krmiljenje, saj njihovo vlogo prevzamejo na dotik občutljiva tipala, s katerimi upravljamo fotografsko aplikacijo na pametnem telefonu.

Dodatne Informacije

Več informacij:
royole.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!

Več zgodb
Najboljši domači projektorji 2021: projektorji za domači kino