CES 2019: Royole preseneča z zložljivo tipkovnico in pametnim zvočnikom z zaobljenim zaslonom

CES 2019: Royole preseneča z zložljivo tipkovnico in pametnim zvočnikom z zaobljenim zaslonom

Malo znano zagonsko podjetje Royole, ki je pred meseci presenetilo s prvim zložljivim telefonom na svetu, je na sejmu CES 2019 pokazalo še nekaj svojih naprav. Ponovno so nas presenetili.

Novost na področju zvoka zagotovo predstavlja pametni zvočnik Royole ‒ ta ima 7,8-palčni upogljivi AMOLED zaslon, ki je prilepljen na njegovo ohišje oblike valja in je upognjen za 100 stopinj. Zaslon je občutljiv na dotik, da lahko potegnemo s prstom po njem in tako upravljamo predvajanje glasbe, si ogledamo kakšen film ali počnemo kakšno drugo stvar.

Pametni zvočnik Royole ima kamero ločljivosti 8 milijonov pik, ki po potrebi izskoči iz ohišja in jo je mogoče obrniti za 180 stopinj. Pohvali se lahko tudi z Googlovo digitalno pomočnico pa še Alexo za povrh.

Zanimiva je tudi zložljiva prozorna tipkovnica Royole, ki je pravzaprav upogljiva na dotik občutljiva površina navita v priročnem ohišju, iz katerega ga izvlečemo po potrebi. Ko je ‘izvlečena’, jo povežemo z napravo prek vmesnika Bluetooth in jo uporabljamo tako, da pritiskamo po narisanih tipkah.

Tudi na zložljivi prozorni tipkovnici Royole so uporabili svojo tehnologijo ‒ ta nima fizičnih gumbov za krmiljenje, saj njihovo vlogo prevzamejo na dotik občutljiva tipala, s katerimi upravljamo fotografsko aplikacijo na pametnem telefonu.

Dodatne Informacije

Več informacij:
royole.com

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!