Samsung Space Monitor
V zraku · tehnologija · gadgeti

Južno Korejski izdelovalec naprav zabavne elektronike si je zamislil Samsung Space Monitor, ki zasede zelo malo prostora na delovni mizi. Natančneje si ga bomo lahko ogledali na sejmu CES 2019.

»Roka« monitorja Samsung Space Monitor je pritrjena na rob mize, mehanizem v njej pa omogoča premikanje zaslona proti uporabniku. Ko ga ne potrebujemo, ga postavimo v pokončni položaj, tedaj pa se »roka« skrije v hrbtišče zaslona. Če je miza ob zidu, je zato zaslon pritisnjen obenj.

Monitor rešuje tudi zmedo s kabli, saj sta kabel za priključek HDMI in kabel za napajanje skrita v roki, iz katere pokukata šele pod mizo.

Samsung bo monitor prvič pokazal na sejmu CES 2019, kjer bodo verjetno sporočili tudi, koliko bo monitor stal. Vemo pa, da bosta na voljo dva modela, 27-palčni (68,5 cm) razločljivosti qHD in 32-palčni (81,3 cm) razločljivosti 4K.

Galerija slik ‒ Samsung Space Monitor

Samsung Space Monitor Odpri galerijo

CES 2019: Samsung je predstavil Micro LED TV, ki ga sestavite v različnih velikostih. CES 2019: Samsung predstavil Micro LED TV, ki ga sestavite v različnih velikostih Disk stripe Stripe: moderen zunanji trdi disk, ki je odporen na padce 5b64758f78f5c561e6268ca4_prod_OG Butterfly IQ: osebni ultrazvok v udobju vašega doma CES 2019: LG je razkril 49-palčni ultra širok monitor. CES 2019: LG je razkril 49-palčni ultraširok monitor · · · · ·