fbpx

CES 2019: Samsung Space Monitor je zaslon, ki varčuje s prostorom

Samsung Space Monitor

Južno Korejski izdelovalec naprav zabavne elektronike si je zamislil Samsung Space Monitor, ki zasede zelo malo prostora na delovni mizi. Natančneje si ga bomo lahko ogledali na sejmu CES 2019.

»Roka« monitorja Samsung Space Monitor je pritrjena na rob mize, mehanizem v njej pa omogoča premikanje zaslona proti uporabniku. Ko ga ne potrebujemo, ga postavimo v pokončni položaj, tedaj pa se »roka« skrije v hrbtišče zaslona. Če je miza ob zidu, je zato zaslon pritisnjen obenj.


Monitor rešuje tudi zmedo s kabli, saj sta kabel za priključek HDMI in kabel za napajanje skrita v roki, iz katere pokukata šele pod mizo.

Samsung bo monitor prvič pokazal na sejmu CES 2019, kjer bodo verjetno sporočili tudi, koliko bo monitor stal. Vemo pa, da bosta na voljo dva modela, 27-palčni (68,5 cm) razločljivosti qHD in 32-palčni (81,3 cm) razločljivosti 4K.

Galerija slik ‒ Samsung Space Monitor

Dodatne Informacije

Več informacij:
samsung.com

Video: SAMSUNG SPACE MONITOR

Z vami od leta 2004

City Magazine od leta 2004 ustvarja vsebine za urbanega nomada, ki želi dobro in hitro informacijo. Ustvarili smo preko 30.000 spletnih prispevkov in 250 tiskanih izzidov!