Cheeky Exploits
V zraku · buzz buzz

Običajno na popotniških oz. počitniških fotografijah vidimo srečne in nasmejane obraze, ki pozirajo pred turistično znamenitostjo ali na zanimivi lokaciji. Toda zadnje čase so tovrstne fotografije zasenčile fotografije nič kaj sramežljivih turistov, ki pred znamenitostmi oz. na atraktivnih lokacijah pozirajo z golo zadnjico. Vse skupaj se je začelo na Instagramu, kjer je takšnim predrznim fotografijam turistom posvečen profil, ki sliši na ime Cheeky Exploits. Bo v vedno bogatejši zbirki pristala tudi vaša fotografija?

Zadnje čase so družbena omrežja, v prvi vrsti pa Instagram, preplavile fotografije nesramežljivih turistov, ki na fotografijah, posnetih na znamenitih lokacijah, namesto nasmeška kažejo gole zadnjice. Gre za izziv imenovan Cheeky Exploits (ima tudi svoj Instagram profil), ki pa je presenetljivo estetski. Stran ima že prek 32 tisoč sledilcev, priljubljenost pa ji strmo narašča, zato se ne čudite, če boste na naslednji znameniti lokaciji, ki jo boste obiskali, zagledali kakšno golo ritko.

PREBERITE ŠE: Fitnes blogerka pokazala, kako so videti njene noge po tem, ko si jih eno leto ni pobrila

Imate v sebi toliko ekshibicionista, da bi jo bili za fotografijo pripravljeni v javnosti pokazati tudi sami? Številni ne poznajo niti kančka sramu, saj s svojimi golimi hlebčki pozirajo na najbolj obleganih turističnih lokacijah, kakopak vpričo drugih, ter jim s tem slepijo pogled. Bi si jo upali pokazati tudi sami?

Galerija – Cheeky Exploits:

Odpri galerijo
Podobnosti med študenti in upokojenci Študenti in upokojenci – tako različni, a tako zelo podobni Knjige v knjižnici Avtopralnica za knjige Mačke na računalnikih in knjigah Zakaj mačke sedijo na vašeh stvareh in hodijo po vaši tipkovnici? Slavni selfiji iz zgodovine Najbolj popularni selfiji iz časov pred pametnimi telefoni in preden smo jim rekli selfiji · ·